andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Andreea Marin, mărturisiri după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cum se simte fosta prezentatoare TV

Andreea Marin a trecut prin momente delicate zilele trecute, când a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Fosta prezentatoare nu a oferit detalii despre problema de sănătate cu care s-a confruntat, dar s-a arătat recunoscătoare medicilor.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Andreea Marin a dezvăluit că a ajuns pe mâinile medicilor și s-a arătat recunoscătoare pentru că au ajutat-o să depășească momentele de cumpănă.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi.

La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e adevărat că eu caut pe cat posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Citește și: Violeta Bănică și fratele ei, Radu, ca desprinși din povești, la o gală prezentată de Andreea Marin. Eleganți, superbi și uniți

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 15 kilograme, în trei luni

Are aproape 50 de ani, dar acest lucru nu a împiedicat-o să se reinventeze. Ultimele trei luni au fost cu adevărat provocatoare pentru Andreea Marin, căci a slăbit 15 kilograme cu ajutorul unui specialist.

Mândră de reușitele ei, Andreea Marin a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, în cadrul căreia a vorbit despre cum a reușit să topească 15 kilograme. Secretul? Nu este vorba despre o dietă drastică, ci despre un stil de viață.

Citește și: Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: "Nu mă iubeam pe mine"

„Am slăbit 15 kilograme în aproape 3 luni. Ca să ajung ca în liceu, mai am de dat jos doar 5 kilograme. În vacanță am dat jos un kilogram, deși am gustat tot ce mi-am dorit, dar cu cap. Am învățat să gătesc, am învățat că, dacă sunt pe fugă, trebuie să mă așez cu plăcere la masă, este o diferență. De regulă, luăm repede o farfurie, o punem pe masă, dar trebuie să-ți facă plăcere să stai la masă. Mi se pare atât de important să te așezi cu plăcere la masă,  nu prețuiam acest aspect. Am învățat să mă opresc puțin, să respir adânc. Poți mânca și pâine, dacă este fără gluten, cu maia.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, potrivit Spectacola. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?