Angelina Jolie and Brad Pitt take four of their six kids to see the musical "Wicked" in London
Divertisment

Angelina Jolie și Brad Pitt. Profimedia

Angelina Jolie a mers cu fiica ei cea mai mică la teatru. Vivienne e combinația perfectă dintre Brad Pitt și starul din „Maleficent”

Angelina Jolie a dus-o pe fiica ei cea mai mică, Vivienne, la Dear Evan Hansen, în Philadelphia, unde s-au fotografiat în culisele Forrest Theater cu starul Anthony Norman.

Vedeta din „The Eternals” a mers cu fata ei de 14 ani la acest show „doar ca să-l revadă”, deoarece puștoaicei i-a plăcut atât de mult reprezentația din Los Angeles, a dezvăluit o sursă pentru revista People. Vivienne pare foarte pasionată de teatru.

Fotografiile cu cei trei au fost încărcate pe pagina de Instagram „Dear Evan Hansen”.

„Au fost atât de drăguțe și amabile și au lăudat interpretarea lui Anthony Norman în rolul Evan”, a mai adăugat sursa respectivă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jolie a purtat o rochie neagră elegantă, cu ochelari negri supradimensionați și o poșetă în aceeași culoare, pe umăr. Vivienne, care s-a născut la Nisa, în Franța, sora geamănă a lui Knox, a zâmbit pentru fotografie, într-un hanorac gri deschis și jeans largi.

Vizita actriței în Philadelphia vine după ce în iulie a mers la Roma împreună cu fiica ei de 16 ani, Shiloh, la un concert Måneskin. De asemenea, ea s-a deplasat la Atlanta la începutul acestei luni pentru a-și conduce fiica de 17 ani, Zahara, la Spelman College.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să devină băiat, transformare spectaculoasă. Are 16 ani și e pasionată de dans

Ea a împărtășit și o fotografie a simpaticei Zahara alături de unii dintre noii ei colegi de clasă: „Zahara cu surorile ei Spelman! Felicitări tuturor studenților boboci care încep anul acesta”, a scris Jolie. „Aici e un loc foarte special și este o onoare să am un membru al familiei drept o nouă fată Spelman”, a adăugat Jolie.

Zilele trecute, Angelina a fost surprinsă într-o apariție rară în public alături de fiul ei cel mic, Knox.

Tensiunile dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, departe de a se fi stins

Tensiunile dintre Angelina Jolie și Brad Pitt sunt departe de a se fi stins, în ciuda faptului că au trecut șase ani de când au pornit pe drumuri separate, iar acum actrița din „Maleficient” a fost identificată drept „Jane Doe”, ea fiind cea care a dat în judecată FBI după ce o anchetă asupra fostului ei soț a fost închisă.

Potrivit lui Eriq Gardner de la Puck News, actrița în vârstă de 47 de ani a fost cea care a deschis procesul în luna aprilie a acestui an, ea susținând că biroul de investigații i-a refuzat accesul la înregistrările privind la ancheta potrivit cărora „soțul de atunci al femeii … a agresat-o fizic și verbal” pe ea și pe copiii lor în timp ce călătoreau cu un avion privat „cu mai mulți ani în urmă”.

La scurt timp de la acel incident, Angelina Jolie a solicitat divorțul, iar apoi a apărut în presă informația potrivit căreia Brad Pitt ar fi a fost investigat de FBI și de serviciile sociale din Los Angeles, în urma unor informații potrivit cărora acesta a devenit „violent verbal și fizic cu copiii săi”. Incidentul a avut loc într-un avion privat care călătorea din Franța în SUA.

Actorul a fost, însă, achitat de anchetatori declarând că nu a comis abuzuri asupra copiilor atunci când a avut loc conflictul dintre el și Maddox, în vârstă de 15 ani la momentul acela.

Pe www.peroz.ro:

Iahtul, „plaja” preferată a vedetelor în 2022. În ce costume de baie au făcut furori divele de la Hollywood și ce țări au preferat

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri