Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie, Foto: Profimedia

Angelina Jolie, excursie în familie cu cei șase copii. Cum au fost surprinși aceștia pe aeroportul din New York

Angelina Jolie și-a serbat zilele trecut ziua de naștere, iar cu această ocazie, actrița a plănuit o excursie de familie cu toți cei șase copii ai săi. Escapada vine la scurt timp după ce vedeta a pierdut procesul împotriva lui Brad Pitt, fiind nevoia împartă custodia copiilor cu fostul soț.

Actrița din "Maleficient",  în vârstă de 46 de ani, a fost surprinsă în compania celor șase copii ai ei: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani, Maddox, 19 ani, și gemenii Vivienne și Knox, 12 ani, pe aeroportul John F. Kennedy din New York.

Angelina Jolie şi copiii

Citeşte şi: Angelina Jolie a pozat acoperită de albine și a dezvăluit că nu a făcut duș trei zile pentru fotografia perfectă

În ciuda faptului zborul Los Angeles - New York este unul destul de lung, Angelina a arătat extrem de șic îmbrăcată într-un trenci marca Christian Dior, în timp ce își direcționa copiii prin aeroport.

EXCLUSIVE: NO WEB UNTIL TUESDAY JUNE 8TH 12:30PM PST-PREMIUM EXCLUSIVE--Angelina Jolie Looks Chic As She Whisks Her Entire Brood Off To New York For Birthday Trip Amid Bitter Custody Battle With Brad Pitt
Angelina Jolie în aeroport, îmbrăcată într-un trenci maro

Numeroasa familie a părăsit Los Angeles la o zi de după ce au sărbătorit ziua actriței la un restaurant top din oraș, moment care a fost, de asemenea, imortalizat de paparazzi.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Angelina Jolie looks stunning in a yellow dress as she steps out for dinner at TAO on her 46th birthday
Angelia Jolie într-o rochie galbenă

Călătoria celor șapte membri ai familiei Jolie vine după câteva săptămâni dificile pentru actriță, care a trebuit accepte realitatea Brad Pitt a obținut victoria în procesul de custodie, care se derula de mai bine de 5 ani.

Citeşte şi: Angelina Jolie, nemulțumită de decizia judecătorului de a-i acorda lui Brad Pitt custodia comună: "Pregătește deja următoarea mişcare"

La sfârșitul lunii mai, instanța a decis că Brad și Angelina vor avea custodia comună a tuturor copiilor lor, cu excepția lui Maddox, care nu mai este minor. În ciuda acestui lucru, o sursă a declarat actrița nu va accepta decizia fară luptă și "nu-l va putea ierta niciodată" pe Brad pentru asta.

„Nu-l va ierta niciodată ... Susține că este departe de a se termina și încă crede că justiția va prevala. Va oferi „tot ce are” pentru a contesta decizia în instanță."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri