World Premiere Of Disney's 'Maleficent: Mistress Of Evil'
Divertisment

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

Angelina Jolie, nemulțumită de decizia judecătorului de a-i acorda lui Brad Pitt custodia comună: "Pregătește deja următoarea mişcare"

Angelina Jolie nu este deloc mulțumită de decizia instanței de a-i acorda lui Brad Pitt custodia comună a copiilor lor, dezvăluie o sursă apropiată acestora pentru Us Weekly.

Vedeta din " Eternals", în vârstă de 45 de ani, este „profund dezamăgită” după ce judecătorul John Ouderkirk a decis în favoarea fostului ei soț, în vârstă de 57 de ani, la începutul acestei luni.

„Mărturia Angelinei nu avea credibilitate”, adaugă sursa. „Decizia s-a bazat pe mărturii extinse de la oameni care au petrecut timp cu copiii și de către profesioniști foarte respectați.”

Fostul cuplu, care s-a logodit în 2012 și s-a căsătorit doi ani mai târziu, s-a luptat în instanță pentru custodia copiilor încă de la despărțirea lor din septembrie 2016. Cei doi actori au șase copii împreună: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Citeşte şi: Gata cu semnele de întrebare! Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși îmbrățișați și drăgăstoși pe stradă

Luna trecută, judecătorul a emis o hotărâre temporară, acordând celor doi părinți custodia comună a copiilor, excluzându-l pe Maddox, care nu mai este minor. Pitt a fost „încântat” de decizie, spune sursa din interior, însă Jolie își planifică deja următoarea mișcare.

„Nu-l va ierta niciodată și va folosi„tot ce are” pentru a face apel la decizie. Ea susține că este departe de a se termina și încă crede că justiția va prevala, a declarat aceeași sursă.

Înainte de a se stabili decizia instanței, Jolie a încercat -l elimine pe judecătorul respectiv din caz, susținând în august 2020 că acesta nu a dezvăluit „relațiile profesionale și comerciale în curs” cu Pitt și echipa sa juridică. În mai, ea a mai susținut că judecătorul a refuzat să lase copiii să depună mărturie.

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram

„Judecătorul Ouderkirk i-a negat doamnei Jolie un proces echitabil, excluzând în mod necorespunzător dovezile sale relevante pentru sănătatea, siguranța și bunăstarea copiilor, probe esențiale pentru a-și prezenta cazul”, a susținut echipa actriței în documentele instanței depuse la 24 mai.

Citeşte şi: Britt Ekland, fosta ”fată Bond”, dezvăluiri despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: ”Mi-au distrus fața!”

Având în vedere actuala hotărâre este doar provizorie, Pitt știe că fosta sa soție va încerca să facă apel la decizie, „însă nu o va mai lasă ia ea deciziile”. „Nu îi dorește răul lui Angie. Ușa lui este deschisă dacă ea vrea să fie civilizată", a declarat prima sursă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri