Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie, Foto: Profimedia

Angelina Jolie, fotografiată pe străzile din Beverly Hills pentru prima dată după ce și-a făcut cont pe Instagram

Angelina Jolie a fost surprinsă pentru prima dată pe străzile din Beverly Hills, Statele Unite ale Americii, pentru prima dată după ce și-a făcut un cont pe Instagram.

Angelina Jolie a surprins pe toată lumea zilele trecute, când și-a creat un cont de Instagram. Câteva zile mai târziu, ea dobora orice record, adunând nu mai puțin de un milion de urmăritori. Acum numărul acestora se ridică la 8,8 milioane, iar actrița în vârstă de 46 de ani a făcut furori pe străzile din Beverly Holls, unde a purtat o ținută neagră.

Angelina Jolie

Angelina Jolie, mamă cu normă întreagă. Ce a făcut actrița după ce fiul ei, Pax, a absolvit liceul

În imaginile surprinse de fotografi, actrița apare îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, pe care și-a asortat-o cu o pereche de pantofi cu toc nude și cu o mască de protecție împotriva coronavirusului.

Angelina Jolie

Motivul pentru care Angelina Jolie și-a făcut cont pe Facebook

Angelina Jolie s-a alăturat rețelei de socializare cu un scop precis: de a le vorbi fanilor ei despre situația din Afganistan și despre femeile și copiii care se află acum în pericol, după ce talibanii au cucerit Kabulul și au preluat puterea.

Tot vineri, într-un editorial publicat în TIME, Angelina jolie a transmis că „îi este rușine” de modul în care SUA s-au retras din Afganistan, subliniind că acest război nu trebuia să aibă „un astfel de deznodământ”, notează digi24.ro.

Citește și: Angelina Jolie, întruchiparea eleganței la Paris. Ținutele șic care i-au impresionat pe francezi

 

În prima ei postare pe Instagram, actrița americană în vârstă de 46 de ani a făcut publică o scrisoare pe care a primit-o de la o adolescentă din Afganistan, care denunță că drepturile și libertăților lor încep să fie pierdute, subliniind că „suntem din nou închiși”, notează CNN.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri