Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie și-a scos fiul în oraș pentru a sărbători absolvirea liceului / Getty Images

Angelina Jolie, mamă cu normă întreagă. Ce a făcut actrița după ce fiul ei, Pax, a absolvit liceul

Angelina Jolie, celebra actriță în vârstă de 46 de ani, reușește cu succes să se împartă între profesie și familie, iar de curând și-a surprins fanii. Aceasta este mamă cu normă întreagă și își dedică timpul liber copiilor. 

Chiar dacă are șase copii, Angelina Jolie a dovedit că reușește să-și facă timp pentru fiecare, iar de curând aceasta a petrecut timp doar cu fiul ei, Pax, care tocmai a terminat liceul. 

Atunci când ești mama a șase copii ai putea crede că este imposibil să petreci timp doar cu unul dintre ei, însă Angelina Jolie a dovedit că acest lucru se poate. Astfel, în imaginile surprinse de papparazzi, actrița a fost surprinsă alături de fiul ei, Pax, pe care l-a scos în oraș pentru a marca absolvirea liceului.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Angelina Jolie, întruchiparea eleganței la Paris. Ținutele șic care i-au impresionat pe francezi

În imaginile respective, actrița în vârstă de 46 de ani a optat pentru o ținută monocromă, formată dintr-un top alb și o pereche de pantaloni negri, simpli, pe care i-a asortat cu un palton bej. De asemenea, ea a ales să poarte o poșetă nude și o mască de protecție împotriva coronavirusului.

Angelina Jolie și fiul ei, Pax

De asemenea, Pax a optat pentru o ținută formată din blugi gri, un tricou alb și o jachetă din denim neagră.

Angelina Jolie a fost în vacanță în Europa alături de copiii ei

Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a avut o vară plină, pe care a ales să o petreacă alături de copiii ei. Actrița s-a bucurat din plin de câteva zile petrecute la Paris, oraș pe care l-a vizitat alături de copiii ei, iar ulterior a fost văzută în Veneția, Italia, acolo unde a ales să se cazeze la un hotel unde o noapte de cazare costă în jur de 6.000 de euro.

Citește și: Adopția lui Maddox, învăluită în mister. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt ar fi fost furat din sânul familiei biologice

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Etichete: angelina jolie , absolvire , pax , liceu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri