angie, billy
Divertisment

Angelina Jolie, la premiera "Original Sin" alături de Billy Bob Thornton, în West Hollywood, 2001. Profimedia

Angelina Jolie încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț, Billy Bob Thornton. „Ne distram tare împreună cu ea”

Angelina Jolie încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț Billy Bob Thornton, Harry. Actrița din „Salt” a păstrat o relație deosebită cu fostul ei fiu ei vitreg Harry James Thornton, în toți acești ani după ce a divorțat de tatăl acestuia. „Ea era atât de cool”, a povestit acum Harry. 

Harry a dezvăluit într-un interviu pentru ET că actrița câștigătoare de Oscar, în vârstă de 46 de ani, încă discută cu el la telefon și chiar îi trimite daruri de sărbătorile de iarnă în fiecare an.

„Până în ziua de azi, încă îmi trimite cadouri de Crăciun în fiecare an și chestii de genul acesta”, a spus Harry. „Nu vorbesc cu ea la telefon în fiecare zi, dar din când în când ne auzim.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Harry a mărturisit că „ea a fost atât de cool” cu el și cu frații săi. „Ne-a dus în camping în fiecare săptămână, odată a închiriat o rulotă și am plecat într-o călătorie în toată regula”, a povestit el.

„Era atât de distractivă pentru noi când eram mici. Era foarte distractiv cu ea.”.

Harry James Thornton, Connie Angland and Billy Bob Thornton at the 'Bad Santa 2' New York premiere
159368, (L-R) Harry James Thornton, Connie Angland and Billy Bob Thornton at the 'Bad Santa 2' New York premiere at AMC Loews Lincoln Square 13 Theater. New York City, New York - Tuesday November 15, 2016.,Image: 305781359, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Harry este fiul lui Billy Bob cu fostul model Playboy Pietra Dawn Cherniak, cu care a fost căsătorit din 1993 până în 1997. Au divorțat după ce aceasta l-a acuzat că a abuzat-o în fața copiilor.

Înainte de a forma un cuplu, Thornton și Jolie au jucat pentru prima dată împreună în Pushing Tin, în 1999. După doar două luni, cuplul s-a căsătorit în 2000. Angelina a finalizat divorțul de regizorul Billy Bob Thornton în 2003.

Starul din „Sling Blade” a fost căsătorit de șase ori și are patru copii din mai multe relații.

La rândul ei, Angelina are șase copii, dintre care trei adoptati si trei cu fostul ei soț Brad Pitt.

Angelina Jolie, surprinsă la cumpărături cu fiica ei cea mică. Cum arată Vivienne la 13 ani

Angelina Jolie este recunoscută pentru faptul că își petrece timpul liber alături de copiii ei, iar de curând, ea a fost surprinsă la cumpărături alături de fiica ei cea mică, Vivienne. 

Angelina Jolie și Vivienne, în vârstă de 13 ani, au atras toate privirile la Bristol Farms, din California, SUA.

De ce nu iese Brad Pitt la întâlniri după despărțirea de Angelina Jolie. Apropiat al actorului: ”Vrea să găsească pe cineva special!”

Angelina Jolie a vorbit despre relația pe care o are cu copiii ei

Angelina Jolie a vorbit despre „meseria” de părinte și a dezvăluit că își susține copiii în tot ceea ce fac.

„În fiecare zi simt că sunt mai conștientă de ceea ce nu fac bine. Sunt destul de dură cu mine însămi, pentru că uneori mă întreb 'Fac ce trebuie? Spun ce trebuie?' Nu sunt un părinte perfect. Bunătatea copiilor mei mi-a adus vindecarea”, a recunoscut Angelina.

„Sunt foarte onestă și umană cu copiii mei. Am acasă șase oameni foarte diferiți. Sunt foarte încântată de diferitele etape prin care trec, de sentimentele și curiozitățile lor. Sunt persoane grozave și au avut un efect major unul asupra celuilalt”, a mai adăugat starul de 46 de ani.

Angelina Jolie, despre cel mai frumos gest pe care l-a făcut cineva vreodată pentru ea

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri