De ce nu iese Brad Pitt la întâlniri după despărțirea de Angelina Jolie. Apropiat al actorului ”Vrea să găsească pe cineva special!”
Divertisment

De ce nu iese Brad Pitt la întâlniri după despărțirea de Angelina Jolie. Apropiat al actorului ”Vrea să găsească pe cineva special!” / Getty Images

De ce nu iese Brad Pitt la întâlniri după despărțirea de Angelina Jolie. Apropiat al actorului: ”Vrea să găsească pe cineva special!”

Brad Pitt pare să fi intrat într-un ”con de umbră” după divorțul de Angelina Jolie și după relația eșuată cu modelul Nicole Poturalki. Acum, însă, un apropiat al actorului a făcut mărturisiri neașteptate despre acesta.

Potrivit US Weekly, Brad Pitt ar fi încântat să iasă din nou la întâlniri, în ciuda războiului pe care-l duce cu Angelina Jolie, însă acesta este copleșit de ezitări uneori.

”Vrea să găsească pe cineva special, cu care să aibă o relație pe termen lung.”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului pentru Us Weekly.

”Problema e că el detestă acest proces și faptul că nu poate să iasă nici măcar la o cafea fără să nu se vorbească despre asta.”, a mai dezvăluit surasa respectivă.

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, a fost mereu în centrul atenției, iar detalii din viața lui privată au ținut ani de zile primele pagini ale ziarelor ocupate, motiv pentru care acum a decis să se concentreze pe ”familie, organizații de caritate și munca sa”. ”Acestea sunt prioritățile sale.”, a conchis sursa respectivă.

Brad Pitt vrea să facă pace cu Angelina Jolie

Brad Pitt își dorește să remedieze legătura cu Angelina Jolie: "Speră că într-o zi se vor putea ierta unul pe celălalt și că vor putea să meargă înainte de dragul copiilor, dacă pentru nimic altceva", a declarat o sursă din preajma actorului de 57 de ani, pentru Us Weekly.

Citește și: Cum descrie Angelina Jolie relația cu cei șase copii: “Sunt foarte onestă cu ei”. E mamă singură de când a divorțat de Brad Pitt

Deși sunt despărțiți din 2016 și declarați separați din punct de vedere legal din 2019, cei doi nu au ajuns nici acum la un acord privind termenii acestei separarări, inclusiv legat de custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne. Pare că aceștia au luat partea mamei lor, cu care au fost văzuți deseori atât la cumpărături și în excursii, dar și pe covorul roșu al premierelor pelicuelor în care joacă Angelina Jolie.

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Knox și Vivienne, 13 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri