Brad Pitt si Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Brad Pitt/ Getty Images

Angelina Jolie și Brad Pitt, departe de a ajunge la o înțelegere în privința custodiei copiilor. De ce se teme cel mai tare actorul

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt departe de a ajunge la o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor lor, iar noile informații apărute pe surse în presa internațională arată că niciunul dintre ei nu vrea să facă vreun pas spre împăcare.

Potrivit unor surse citate de US Weekly, Brad Pitt, în vârstă 58 de ani, s-ar fi plâns prietenilor de lupta nesfârșită pe care o duce cu fosta soție privind custodia copiilor. Mai mult de atât, actorul se teme că Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, ”nu va fi niciodată de acord să împartă custodia copiilor lor și va face tot ce poate pentru a tergiversa procesul până când copiii vor împlini 18 ani.”

Angelina Jolie, alături de copii la premiera ”The Eternals”
Angelina Jolie, alături de copii la premiera ”The Eternals” / Profimedia Images

Citește și: De ce nu iese Brad Pitt la întâlniri după despărțirea de Angelina Jolie. Apropiat al actorului: ”Vrea să găsească pe cineva special!”

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Conform aceleiași surse, actorul se teme că fosta sa soție își dorește ca cei șase copii ”să nu aibă nicio legătură cu el” odată ce vor fi majori.

Totuși, sursa respectivă a precizat că Brad Pitt nu are de gând să renunțe la lupta pentru custodia copiilor.

Citește și: Angelina Jolie, sfaturi pentru femeile care trăiesc lângă un partener agresiv: ”Vorbește cu cineva. Găsește aliați, ai grijă de tine!”!

Angelina Jolie și Brad Pitt duc o luptă continuă pentru custodia copiilor

Actorul în vârstă de 57 de ani a fost acuzat că l-a lovit pe unul dintre copiii săi într-un zbor din Franţa spre Los Angeles, cu puţin timp înainte ca iubita sa să ceară divorţul, dar între timp a fost achitat de FBI şi de asistenţii sociali, potrivit Digi24

În 2018, Jolie şi Pitt au ajuns la un acord de custodie pe cale amiabilă, care pare să se fi destrămat de atunci.

Termenii acordului nu au fost făcuţi publici, dar, potrivit presei americane, Brad Pitt a cerut custodia comună, în timp ce Jolie dorea custodia exclusivă.

Citește și: Angelina Jolie, o nouă lovitură pentru Brad Pitt. Ce a făcut aceasta după ce Shiloh a renunțat la numele de familie al actorului

După decizia din mai, o sursă apropiată cazului a declarat pentru AFP că actriţa a considerat că "ea şi copiii nu au avut parte de un proces corect" şi că va continua să "caute cea mai bună soluţie pentru copii şi bunăstarea lor".

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri