"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals
Divertisment

Angelina Jolie și Brad Pitt luptă acum pentru custodia copiilor / Photo by Anthony Harvey/Getty Images

Angelina Jolie și Brad Pitt, în continuare în relații tensionate. Cu cine își va petrece actorul de 57 de ani Crăciunul

Discuțiile tensionate dintre Brad Pitt și Angelina Jolie sunt departe de a se fi încheiat, iar actorul își va petrece Crăciunul în compania a trei dintre copii, potrivit Page Six.

În ciuda faptului că Brad Pitt și Angelina Jolie stabiliseră să petreacă sărbătorile de iarnă împreună, ca o familie, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, fapt pentru care actorul în vârstă de 57 de ani își va petrece Crăciunul doar cu trei dintre copii, și anume cu fiica sa Shiloh și cu gemenii Knox și Vivienne.

Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”Ei pot petrece Ajunul Crăciunului cu el.”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six, care a precizat, de asemenea, că Angelina și Brad stabiliseră, la începutul acestui an, să petreacă sărbătorile împreună, însă planurile s-au schimbat.

”Brad și Angelina sunt responsabili de această dramă fără sfârșit. Din păcate, copiii lor sunt victime colaterale.”, a adăugat sursa respectivă.

Angelina Jolie, sfaturi pentru femeile care trăiesc lângă un partener agresiv: ”Vorbește cu cineva. Găsește aliați, ai grijă de tine!”!

Brad Pitt și Angelina Jolie luptă pentru custodia copiilor

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani și Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani, s-au despărțit în 2016, iar de atunci luptă pentru custodia copiilor. Cei doi au împreună șase copii, însă doar cinci dintre ei - Shiloh, 14 ani, gemenii de 12 ani, dar ș Pax, în vârstă de 17 ani și Zahara, de 15 - sunt afectați de discuțiile pe custodie. Maddox, cel mai mare copil al lor, are deja 19 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?