The Weeknd și Angelina Jolie
Divertisment

Ce fel de relație există între The Weeknd și Angelina Jolie / Getty Images

Angelina Jolie și The Weeknd s-au întâlnit în secret în urmă cu o lună de zile. Ce se întâmplă, cu adevărat, între ei

Apar noi dezvăluiri despre relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd. Mai exact, potrivit The Sun, aceasta nu ar fi fost prima întâlnire a celor doi, întrucât ei ar fi ieșit la un prânz în secret în urmă cu o lună de zile, la care ar fi participat și fiul actriței, Pax. 

Vestea că Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a fost surprinsă luând cina cu The Weeknd, de doar 31 de ani, a făcut furori în toate colțurile lumii, iar acum au apărut noi detalii.

Citește și: Zahara, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a fost operată. Actrița a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în spital

Potrivit unei surse apropiate celor doi, aceasta n-a fost prima lor întâlnire. Mai exact, ei ar fi petrecut timp împreună în secret, luna trecută, iar artistul canadian l-ar fi cunoscut chiar și pe fiul adolescent al actriței, și anume pe Pax.

”Ange a fost în contact cu Abel (numele real al lui The Weeknd), el a fost în New York în același timp în care și ea se afla alături de copiii ei. S-au întâlnit la un prânz. Ea l-a luat și pe Pax la întâlnire, deoarece este fanul lui și se înțeleg de minune.”, a dezvăluit sursa respectivă.

De asemenea, aceasta a explicat și natura relației dintre Angelina Jolie și artistul canadian.

Citește și: Angelina Jolie, excursie în familie cu cei șase copii. Cum au fost surprinși aceștia pe aeroportul din New York

”Sunt doar prieteni, dar cine știe ce va fi în viitor. Nu este niciun secret că el are o pasiune pentru ea.”, a mai dezvăluit sursa respectivă, potrivit The Sun.

Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși la cină în urmă cu câteva zile

Angelina Jolie (46 de ani) și The Weeknd (31 de ani) au fost fotografiați ieșind din același restaurant din Los Angeles, la scurt timp unul după celălalt, ridicând speculații că ar putea forma cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cei doi au stat câteva ore în respectivul local, potrivit Page Six.

Imaginile vin la câțiva ani de zile după ce Brad Pitt ar fi ieșit de câteva ori cu Selena Gomez, fosta iubită a lui The Weeknd.

Angelina și Abel Tesfaye au fost surprinși părăsind localul Giorgio Baldi din Santa Monica, unul dintre restaurantele preferate ale vedetelor de la Hollywood, potrivit The Sun.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri