Angelina Jolie, criticată de fani pentru apariția la Festivalul de Film de la Roma
Divertisment

Angelina Jolie, criticată de fani pentru apariția la Festivalul de Film de la Roma / Profimedia Images

Angelina Jolie, ținta glumelor pe internet. Detaliul observat de fani: ”Cineva ar trebui concediat!”

Angelina Jolie a făcut furori pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Roma, ediția a XIV-a, însă fanii nu au scăpat din vedere un detaliu. Mai exact, coafura actriței a stârnit numeroase comentarii în mediul online.

Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a făcut furori pe covorul roșu de la Roma, unde a ales să poarte o rochie argintie, lungă până în pământ, fără bretele și strânsă pe trup, care i-a pus în valoare silueta ca trasă prin inel și a făcut-o să pară o adevărată zeiță.

Citește și: Angelina Jolie, ca o adevărată zeiță la premiera Eternals, din Roma. Actrița a apărut de mână cu fiicele Shiloh și Zahara

Deși ținuta actriței a fost una spectaculoasă, ce i-a pus în valoare trupul perfect, coafura acesteia a stârnit reacții acide în rândul fanilor, care au scris pe rețelele sociale că extensiile nu i-au fost aplicate corect, lăsându-i la vedere părul natural.

Angelina Jolie, criticată de fani pentru apariția la Festivalul de Film de la Roma

”Cum să o lași pe Angelina Jolie să pășească pe covorul roșu cu extensiile prinse așa? Cineva trebuie să fie concediat.”, a scris un internaut.

”Cineva i-a jucat feste Angelinei Jolie cu acele extensii.”, a mai comentat un internaut, în timp ce altul a scris: ”Nu sunt stilist, însă cine i-a pus extensiile Angelinei Jolie i le-a pus greșit sau a fost beat.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să fie băiat, apariție rară. Adolescenta are părul lung și a îmbrăcat o rochie midi

Angelina Jolie, criticată de fani pentru apariția la Festivalul de Film de la Roma

Angelina Jolie, de mână cu fiicele ei, Shiloh și Zahara

Actrița de 46 de ani a apărut de mână cu două dintre fiicele sale. Zahara a îmbrăcat o rochie vintage, albă, cu detalii aurii, de inspirație grecească, în timp ce Shiloh a optat pentru o ținută mai simplă: o rochie scurtă, în A, neagră, pe care a scos-o din anoniumat cu o pereche de încălțări sport viu colorate. De remarcat că adolescenta de 15 ani a purtat un machiaj asemănător cu al mamei sale, ce i-a evidențiat frumoasele trăsături moștenite atât de la Angelina, cât și de la Brad Pitt. Este pentru a doua oară când apare în rochie în public, după ce în urmă cu ceva timp Shiloh spunea că-și dorește să devină băiat.

angelina jolie, cu fiicele zahara si shiloh
Angelina Jolie le-a avut alături pe fiicele Zahara și Shiloh la premiera Eternals / Foto: Profimedia

Citește și: De ce au ales Angelina Jolie și Brad Pitt numele Shiloh pentru prima lor născută. Dezvăluirea emoționantă

Cele trei au fost atracția serii, legătura lor fiind vizibilă pentru toți cei de la eveniment. Au pășit cu încredere pe covorul roșu, au comunicat și au râs, nedându-și drumul la mâini nicio clipă în timpul defilării în fața fotografilor. Doar când Angelina a pozat alături de colegi, adolescentele s-au retras și și-au lăsat mama să strălucească.

 

Etichete: extensii , angelina jolie , fani , glume

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri