Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie se îmbracă adesea în negru. / Foto: Profimedia

Angelina Jolie, vacanță de vis la Veneția. Actrița a scos din buzunare aproape 6.000 de euro pentru o noapte de cazare

Angelina Jolie s-a bucurat din plin de vara acestui an, mai ales că a adus o relaxare a măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Astfel, fosta soție a lui Brad Pitt a călătorit prin Europa.

Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, s-a bucurat din plin de câteva zile petrecute la Paris, oraș pe care l-a vizitat alături de copiii ei, iar acum a fost văzută în Veneția, Italia, acolo unde a ales să se cazeze la un hotel unde o noapte de cazare costă în jur de 6.000 de euro.

Angelina Jolie, surprinsă la Veneția

Citește și: Angelina Jolie, întruchiparea eleganței la Paris. Ținutele șic care i-au impresionat pe francezi

Actrița a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre un restaurant și a atras toate privirile, întrucât a ales să poarte o rochie lungă, largă, pe care a asortat-o cu niște papuci și cu o geantă neagră, semnată Yves Saint Laurent.

Angelina Jolie, surprinsă la Veneția

Zilele trecute, Angelina Jolie s-a aflat la Paris alături de copiii ei. Ea a fost surprinsă plimbându-se pe faimosul bulevard Champs-Élysées, dar și intrând într-un magazin de produse cosmetice.

Citește și: Adopția lui Maddox, învăluită în mister. Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt ar fi fost furat din sânul familiei biologice

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri