Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment romantic într-un magazin de mobilă. Artista și-a ținut cu greu sentimentele în frâu

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost protagoniștii unui moment romantic, în timp ce se bucurau de timpul petrecut împreună într-un centru comercial. Cei doi au ieșit în weekend la cumpărături și nu au ținut cont că se află într-un spațiu public. 

După ce s-au uitat pentru un nou mobilier pe care să-l ducă în conacul lor de 60 de milioane de dolari, Jennifer și Ben s-au oprit la o cafenea din mall. Cei doi nu doar că au savurat o cafea împreună, ci au fost extrem de apropiați, semn că toate certurile care s-au speculat în ultima perioadă în presa internațională sunt de domeniul trecutului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

Imaginile surprinse de paparazzi îi arată pe cei doi actori stând pe o canapea, într-un magazin de mobilă. Au profitat de pauza de la cumpărături, iar JLo a fost văzut-o cum s-a apropiat de soțul ei pentru a-i fura un sărut. La rândul său, Ben a fost văzut sărutând-o înapoi, iar artista a zâmbit. 

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, vis împlinit. Cum arată reședința în valoare de 60 de milioane de dolari pe care și-au cumpărat-o

Jennifer purta o ținută lejeră, formată din blugi albaștri și un pulover în aceeași nuanță, peste care și-a pus un sacou oversize în carouri. Actrița și-a completat look-ul cu botine cu toc și ochelari de soare, optând pentru o geantă voluminoasă din piele. În același timp, Ben purta o pereche de pantaloni albaștri și un pulover alb, peste care și-a pus o jachetă groasă albastră. În picioare a purtat pantofi sport albi. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck/ Profimedia

Apariția celor doi vine la doar câteva zile după ce un apropiat al lor a dezvăluit că Jennifer este supărată pe soțul ei din cauza faptului că nu strânge mizeria lăsată de cei opt patrupezi pe care îi au. 

Apropiatul actorilor susține că există o tensiune în casă acestora, asta pentru Jennifer este deranjată de atitudinea nepăsătoare a soțului ei. „Este o grădină zoologică la ei în casă. Jen este singura care se ocupă de mizeria lăsată de câini și îl cicăle mereu pe Ben să o ajute să strângă excrementele pe care câinii le lasă în casă”, a declarat sursa pentru Heat World. 

„Răspunsul lui a fost să angajeze o companie care să strângă mizeria pentru ei, dar acest lucru o deranjează pe Jennifer, pentru că ea consideră că el este mai mult decât capabil să strângă după animale, doar că este leneș”, a adăugat apropiatul actorilor. 

Citește și: Adevărul despre momentul tensionat dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce a auzit o femeie care a stat lângă actor

Înainte ca Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, să se împace în anul 2021, după 18 ani de când s-au despărțit, actrița îi avea deja pe Tyson, din rasa Goldendoodle, pe Labradorii Lady și Bunny, pe Boxerii Roxy și Bear, pe Champ din rasa Mastiff și pe pisica ei Hendrix. În același timp, Ben a venit cu Hutch, un Ciobănesc German pe care l-a adoptat în 2011, și încă un patruped căruia nu i-a fost dezvăluit numele, pe care actorul l-a adoptat în 2015. 

De asemenea, un alt lucru care o deranjează pe Jennifer este faptul că animalele îl preferă mai mult pe Ben în detrimentul ei, în ciuda faptului că ea strânge tot timpul după ele. „Câinii par să nu se mai sature de Ben. Toți vin la el când apare în cameră. Dacă iese din casă, ei încep să plângă și vor să-l urmeze. Practic, el primește toată atenția fără nicio muncă, iar asta o frustrează pe Jen”, a adăugat sursa.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri