Denise Austin/ Foto: Instagram
Divertisment

Denise Austin/ Foto: Instagram

Are 66 de ani, dar arată mai bine ca la 30. Denise Austin a recreat o fotografie în costum de baie făcută în urmă cu 36 de ani

Denise Austin este o cunoscută instructoare de fitness din Statele Unite ale Americii, fiind celebră pentru faptul că a reușit să se mențină într-o formă fizică de invidiat și la vârsta de 66 de ani. „Zeița fitnessului” susține că se simte ca la 20 de ani, iar dovadă stau fotografiile postate de această pe rețelele de socializare. 

Recent, antrenoarea de fitness a postat pe contul său de Instagram un colaj în care a pus o fotografie cu ea, în care poartă un costum de baie roz, pe vremea când avea doar 30 de ani, și o fotografie realizat recent, în care purta aceeași piesă vestimentară. 

Denise Austin arată la fel de bine ca în urmă cu 36 de ani, fanii considerând că nu se vede deloc diferența dintre cele două fotografii. 

Citește și: O mamă de 65 de ani a defilat în costum de baie alături de fiica ei. Cele două sunt pasionate de fitness și par mai degrabă surori

„Acest trend cu „Acum și Atunci” mă face să fiu nostalgică. Am purtat acest costum în anii '90 în timp ce filmam emisiunea mea TV. Câți dintre voi vă mai amintiți de ea? Mă simt la fel de încrezătoare și sunt mai formă ca niciodată. Îmi place că am acest costum care să-mi amintească cât de departe am ajuns”, a scris Denise la descrierea fotografiei de pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Denise este o antrenoare de fitness renumită în Statele Unite ale Americii, videoclipurile cu antrenamente realizate de ea în anii 1990 fiind foarte apreciate de oameni de toate vârstele.

În urmă cu un an, aceasta a dezvăluit pentru Daily Mail cum reușește să se mențină în formă și la vârsta de 66 de ani. Celebra instructoare susține că femeile care au peste 50 de ani trebuie să consume anumite alimente care sunt necesare pentru a avea o siluetă dorită. 

Citește și: O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!”

„Când împlinim vârsta de 50 de ani păstrarea unei greutăți regulate poate fi o provocare. Pe lângă cerealele integrale bogate în fibre, eu recomand alimente bogate în fibre, precum fasolea, leguminoasele, fructele de pădure și avocado”, spune Denise. Aceasta recomandă, de asemenea, alimente care previn inflamația. „Turmericul, somonul, uleiul de măsline și chiar ciocolata neagră sunt alimente care ajută la minimizarea inflamației și la sănătatea inimii. Consumate cu moderație, aceste alimente pot ajuta și la păstrarea greutății regulate”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri