Susan Lucci/ Profimedia
Divertisment

Susan Lucci/ Profimedia

Are 76 de ani, dar arată ca la 30. Susan Lucci, apariție spectaculoasă pe covorul roșu într-un corset și o fustă transparentă

Susan Lucci continuă să arate uimitor și la vârsta de 76 de ani. Actrița din „All My Children” reușește să fie în centrul atenției la fiecare eveniment, atât pentru faptul că arată uimitor, dar și pentru faptul că este o personalitate foarte carismatică. 

Actrița, care a trecut recent printr-o operație pe inimă, a participat weekendul trecut la Writers Guild Awards, în New York, unde a atras toate privirile pe covorul roșu. Susan a purtat un corset negru, elegant, pe care l-a combinat cu o fustă transparentă, strălucitoare, care i-a pus picioarele lungi în evidență. 

Susan Lucci/ Profimedia
Susan Lucci/ Profimedia

Citește și: Susan Lucci, actrița din ”All My Children”, în costum de baie la 74 de ani. Care este secretul siluetei ei

În urmă cu mai mult timp, Susan Lucci a declarat pentru publicația Page Six că secretul siluetei sale de invidiat este faptul că face sport zilnic. „Antrenamentele zilnice” și rutina disciplinată de îngrijire a pielii sunt două lucruri pe care actrița le respectă cu strictețe. Mai mult, aceasta se bazează pe „un echilibru” atunci când vine vorba de dieta ei, care o ajută să-și păstreze aspectul mult mai tânăr. Aceasta nu consumă deloc dulciuri, alcool și mâncăruri nesănătoase. Din alimentația ei nu lipsesc, însă, legumele și nici apa caldă cu lămâie, pe care o consumă în fiecare dimineață.

Susan Lucci/ Profimedia
Susan Lucci/ Profimedia

Citește și: Are 26 de ani și ar fi putut să fie model, dar a ales să devină arbitră de fotbal. Ea e tânăra din Rusia care face furori pe internet

Recent, Susan a declarat pentru revista People că se simte foarte bine după ce medicii i-au pus un stent în arteră în luna ianuarie, fiind a doua procedură cardiacă pe care actrița o face în ultimii patru ani. Prima intervenție a avut loc în 2019, atunci când medicii au corectat un blocaj al inimii. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri