Kelly Brook
Divertisment

Kelly Brook sursă foto: Profimedia

Are o relație de 6 ani cu un bărbat mai tânăr, însă spune nu căsătoriei. Kelly Brook dezvăluie de ce nu vrea nuntă şi copii

Kelly Brook a spus că nu intenționează să se căsătorească sau să întemeieze o familie cu iubitul ei, Jeremy Parisi.

Actrița și fotomodelul, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că apreciază prea mult libertatea, încât să își dorească să aibă copii. Într-un interviu acordat pentru Notebook Magazine, Kelly a afirmat că are o listă de dorință pe care vrea să o facă realitate, iar o nuntă nu se numără printre ele.

Simt că mariajul și copiii nu sunt lucruri pe care mi le-am dorit. Îmi place să călătoresc și să fiu cu partenerul meu, îmi plac animalele, să lucrez și să fiu independentă și îmi place libertatea mea. Îmi place să fiu spontană", a mărturisit actriță. „Sunt atât de multe lucruri pe care le iubesc și cred că mariajul și copiii m-ar opri să fac acele lucruri.”

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citeşte şi: Detalii neștiute din trecutul lui Bill Gates. O aventură, adevăratul motiv pentru care are acesta și-a dat demisia de la Microsoft

Cu toate acestea, Kelly Brook a recunoscut că nu elimină în totalitate ideea de a se căsători și de a avea copii, întrucât astfel de gânduri i se strecoară uneori în minte. De asemenea, vedeta a făcut în trecut unele comentarii despre o posibilă cerere de căsătorie din partea partenerului ei, Jeremy, recunoscând că i-ar plăcea.

"Sunt total de acord cu femeile care își cer partenerii în căsătorie, nu cred că este ceva în neregulă cu asta, totuși, ideal ar fi ca Jeremy să ceară în căsătorie, dacă își dorește... Desigur, ar fi minunat. .. Nu bat apropouri sau ceva, a glumit aceasta.

Citeşte şi: O fostă regină a frumuseții s-a transformat în luptătoare contra juntei militare din Myanmar. A dat tocurile pe armă și bocanci

Kelly Brooke și modelul italian, cu șase ani mai tânăr, Jeremy Parisi, formează un cuplu din 2015.

Etichete: căsnicie , kelly brook

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri