Melinda și Bill Gates
Divertisment

Melinda și Bill Gates divorțează după o căsnicie de 27 de ani. / Foto: Profimedia

Detalii neștiute din trecutul lui Bill Gates. O aventură, adevăratul motiv pentru care acesta și-a dat demisia de la Microsoft

Bill Gates este în centrul atenției de când s-a aflat că divorțează de Melinda, femeia care i-a fost alături în ultimii 27 de ani, iar acum ies la iveală noi detalii destre trecutul lui. Mai exact, se pare că acesta și-ar fi dat demisia de la Microsoft din cauza unei aventuri pe care a avut-o cu o angajată.

Potrivit Daily Mail, adevăratul motiv pentru care Bill Gates și-a dat demisia de la Microsoft, la începutul anului 20020, a fost legat de aventura pe care fondatorul companiei a avut-o cu o angajată a companiei în anii 2000. Aproape două decenii mai târziu, femeia a trimis o scrisoare membrilor din conducere și a cerut ca aceasta să fie citită și de Melinda Gates, soția lui Bill. În urma acesteia, a fost demarată o anchetă, iar Bill Gates a decis să părăsească compania în timp ce investigația era în desfășurare.

Citește și: Unde s-a refugiat Bill Gates după ce s-a aflat că divorțează de Melinda. Fondatorul Microsoft a surprins pe toată lumea

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Atunci, Bill Gates a anunțat că demisionează din consiliul de administrație al Microsoft pentru a dedica mai mult timp priorităţilor sale filantropice, care includ sănătatea globală, educaţia şi combaterea schimbărilor climatice.

”Am luat decizia de a demisiona din ambele consilii de administraţie din care am făcut parte, Microsoft şi Berkshire Hathaway, pentru a mă dedica mai mult priorităţilor filantropice care includ sănătatea şi dezvoltarea, educaţia şi angajamentul meu tot mai mare în combaterea schimbărilor climatice. Lidershipul companiilor Berkshire şi Microsoft sunt mai puternice ca niciodată, aşa că este momentul potrivit să fac acest pas”, scria Gates pe LinkedIn.

De asemenea, The New York Times a publicat un articol care pretinde că Gates a încercat să iniţieze relaţii cu angajate ale Microsoft şi ale Fundaţiei Bill şi Melinda Gates.

În plus, la scurt timp după ce s-a aflat de divorțul dintre Bill și Melinda Gates, presa internațională a scris că acesta plecat în fiecare an cu fosta iubită, Ann Winblad. Deși amândoi erau căsătoriți, aceștia obișnuiau să plece în vacanță în fiecare an.

Citește și: Cum arată insula pe care s-a refugiat Melinda Gates după anunțul divorțului. O noapte de cazare costă 132.000 $

Într-un interviu acordat în 1997 revistei Time Magazine, co-fondatorul Microsoft mărturisea că pasiunea pentru biotehnologie l-a apropiat de Winblad. Iar înainte să se însoare cu Melinda, Bill chiar i-a cerut mâna fostei iubite! „Am păstrat prietenia şi ne-am împărtăşit gândurile despre lume şi despre noi înşine”, dezvăluia în 2020 și Ann Winblad (70 de ani), fost consultant pentru IBM şi Microsoft.

Melinda și Bill Gates, divorț după 27 de ani de căsnicie

Într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft, Melinda și Bill Gates au transmis: "După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei".

Citește și: Averea colosală pe care Melinda și Bill Gates o au de împărțit: de la Codexul lui da Vinci la o mașină de 2 milioane de dolari

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este "ruptă iremediabil". Aceștia au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri