Divertisment

Reese și Ryan

Are unii dintre cei mai frumosi parinti de la Hollywood. Cum arata Ava, fiica lui Reese Witherspoon si Ryan Philippe

Ava Phillippe s-a transformat intr-o adolescenta superba. In varsta de 20 de ani, fiica lui Reese Witherspoon si a lui Ryan Philippe, cocheteaza cu modelingul si o insoteste des pe mama sa la evenimentele mondene.

Ava Elizabeth Phillippe s-a nascut pe 9 septembrie 1999. La vremea respectiva, mama sa era la inceputul carierei si se afla intr-o relatie cu Ryan Phillippe. Reese a vorbit despre experienta de a fi o mama tanara pe contul sau de Youtube: "Sunt mama din 1999. Am ramas insarcinata cand aveam 22 de ani. Am nascut la 23. Ca sa fiu in totalitate sincera, a fost infricosator. Eram speriata. Nu stiam in ce fel imi va influenta meseria sau cariera.

In prezent, primul copil al actritei este student la Universitatea Berkeley, California. Pe langa studii, Ava si-a facut debutul in lumea modei, defilang pentru Draper James, linia detinuta de mama sa, precum si pentru casa de moda Rodarte. De asemenea, a aparut in Vogue alaturi de Reese si bunica ei.

In timpul liceului a avut un job part-time, ca hostess la un restaurant din Los Angeles. La fel ca mama sa, Ava este foarte creativa. Schiteaza si creeaza sculpturi din lut.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri