Melania și Donald Trump
Divertisment

Melania și Donald Trump/ Getty Images

Arestarea lui Donald Trump, ultima picătură pentru Melania. Ce decizie ar urma să ia soția fostului președinte

Căsnicia Melaniei Trump cu fostul președinte al Americii, Donald Trump, se află pe butuci. Chiar dacă aceasta a supraviețuit scandalului cu Stormy Daniels, al patrulea rechizitoriu al lui Trump ar putea să fie „ultima picătură” pentru Melania. 

Odată cu arestarea lui Donald Trump în Georgia, care a avut loc săptămâna trecută, Melania a ieșit din lumina reflectoarelor și încearcă să păstreze cât de mult poate distanța de noul scandal provocat în jurul soțului ei. Atitudinea ei a stârnit o mulțime de zvonuri despre un posibil divorț între ea și Donald. 

Citește și: Ce face Melania Trump în timp ce soțul ei așteaptă verdictul în procesul cu Stormy Daniels. O sursă a rupt tăcerea: „El e prioritatea”

„Este greu de spus dacă Melania Trump va decide să divorțeze sau nu de Donald Trump, deoarece este o decizie personală. Cu toate acestea, se pare că cei doi nu mai petrec atât de mult timp împreună și există numeroase rapoarte care arată că aceștia au o relație tensionată în acest moment”, a declarat Louella Alderson, expertul în relații și co-fondatorul So Syncd. 

Cuplul a avut parte de suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, iar Louella consideră că „nu ar fi deloc o surpriză dacă arestarea lui Trump ar fi ultima picătură pentru Melania”. Dar, având în vedere că cei doi au trecut deja prin atât de multe lucruri, „ar putea decide să rămână împreună și să-și rezolve toate problemele”. 

Cea mai recentă problemă cu care s-au confruntat cei doi a fost presupusa aventură dintre Donald Trump și Stormy Daniels, un star de filme pentru adulți. Scandalul a pornit după ce s-a aflat că în 2018, avocatul lui Trump, Michael Cohen, a plătit-o pe actriță să nu dezvăluie presei aventura dintre cei doi în timpul campaniei electorale a lui Trump. După ce presupusa infidelitate a ieșit la iveală, mulți oameni au fost surprinși că Melania a decis să rămână alături de soțul ei. 

Citește și: Melania Trump nu a vrut să atragă atenția la nunta fiicei vitrege. A mizat pe simplitate și a lăsat-o pe mireasă să strălucească

Louella consideră că există totuși o mulțime de factori care ar fi putut interveni într-un proces de divorț, mai ales că la acel moment, Donald Trump era președintele Statelor Unite. 

„Ca personaj politic, Donald Trump este în atenția presei și simte o presiune în acest sens. Melania era conștientă că dacă cerea divorțul de soțul ei în timpul mandatului, ar fi fost o distragere prea mare a atenției și ar fi putut avea complicații negative asupra reputației lui de președinte”, a declarat Louella. „Trump și Melania ar fi putut discuta despre această situație și probabil au decis să rămână împreună, fiind o opțiune mai bună pentru a evita atenția asupra familiei lor”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri