Krystina Burton și Gabriel Solberg/ CNN
Divertisment

Krystina Burton și Gabriel Solberg/ CNN

O tânără s-a așezat lângă cel mai enervant bărbat din avion și a ajuns să se îndrăgostească. Cei doi formează un cuplu și în prezent

Prima dată când Krystina Burton s-a întâlnit cu Gabriel Solberg și-a dat ochii peste cap. Tânăra nu știa atunci că bărbatul „insuportabil” avea să-i devină mai târziu partener de viață. Povestea celor doi este cel puțin una atipică și a făcut înconjurul lumii. 

Krystina, o dansatoare în vârstă de 30 de ani care trăia în Los Angeles, se afla în aeroportul din New York și aștepta să zboare spre casă atunci când l-a întâlnit pe Gabriel. Terminalul era în mare parte gol, astfel că tânăra a răsuflat ușurată că poate să aștepte în liniște decolarea avionului său. Cu toate acestea, se pare că un bărbat nu a văzut lucrurile chiar așa. 

Gabriel, în vârstă de 34 de ani, tocmai ajunsese pe aeroportul din New York după o vizită în Europa, îndreptându-se spre Los Angeles la familia sa. După câteva ore petrecute într-o escală de noapte, acesta și-a aruncat rucsacul pe jos și s-a așezat fix lângă Krystina, lucru care inițial a deranjat-o cumplit pe femeie. „Tipul acesta nu știe ce înseamnă limita de discreție”, și-a amintit tânăra într-un interviu oferit pentru CNN. Cei doi străini au stat atât de aproape încât Krystina a putut vedea numărul locului din avion de pe biletul lui Gabriel. Atunci și-a dat seama că vor sta unul lângă celălalt în timpul zborului și s-a supărat și mai tare. „Nu aveam chef să petrec șase ore lângă cineva care nu înțelege conceptul de spațiu personal”, a adăugat aceasta. 

Krystina Burton și Gabriel Solberg/ CNN
Krystina Burton și Gabriel Solberg/ CNN

Citește și: Sufletele pereche există! S-au cunoscut în adolescență la Marele Canion, iar șapte ani mai târziu s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit

Întâmplarea a avut loc în iulie 2018. Gabriel, reflectând la acel moment, a povestit pentru publicația menționată mai sus cum a văzut el lucrurile. „Aceasta a fost perspectiva ei. Când am ajuns în sala de așteptare era foarte aglomerat. Era plin de oameni și doar un scaun gol. Am stat acolo doar cinci minute”, a declarat Gabriel. 

Când Krystina l-a văzut pe Gabriel așezat lângă locul ei în avion și-a pus imediat căștile și a încercat să evite orice conversație. Solberg nu o observase pe Krystina în terminal, dar a mărturisit că în momentul în care s-a așezat lângă el a fost uimit de zâmbetul ei și atunci a inițiat prima conversația. „Hei! Nu stăteai lângă mine în terminal?”, a spus Gabriel. Prima impresie a Krystinei despre bărbatul de lângă ea, că este arogant și egocentric, a dispărut rapid și cei doi au început să vorbească. „După ce am început să vorbim nu am mai fost deranjată de prezența lui”, a spus tânăra. 

Căpitanul a anunțat că avionul are întârziere și că probabil vor mai petrece câteva ore pe loc. În tot acest timp, Burton și Solberg au trecut prin toate subiectele, de la cele mai nesemnificative, până la unele destul de serioase. „Am vorbit despre toate”, își amintește Solberg. Cei doi au discutat despre locurile de muncă, despre unde locuiau și de ce călătoreau în Los Angeles. Când avionul a decolat în cele din urmă, Solberg și Burton aveau impresia că se cunosc de o viață. Cei doi au vizionat câteva filme împreună și au vorbit și râs pe parcursul lor. 

Când zborul s-a terminat ce doi au simțit că formaseră o legătură puternică, însă ambii erau precauți, fiecare din motive diferite. Gabriel se despărțise de iubita lui cu aproximativ cinci luni în urmă, își petrecuse vara în vizită la prietenii lui din Europa, iar când a întâlnit-o pe Krystina, era în drum spre Seattle pentru a-și vizita familia. „Am plecat cu gândul că nu caut o relație”, și-a amintit Gabriel. 

Krystina Burton și Gabriel Solberg/ CNN
Krystina Burton și Gabriel Solberg/ CNN

Când au părăsit aeroportul Gabriel i-a spus Krystinei: „Hei, e clar că ceva se întâmplă între noi. Mă întorc într-o săptămână și vom afla despre ce este vorba”. Tânăra a declarat că nu credea că acest lucru se va întâmplă, cu toate acestea ea i-a povestit imediat surorii ei despre întâlnirea atipică, iar același lucru l-a făcut și Gabriel. „Îmi amintesc că i-am dat mesaj imediat fratelui meu și i-am spus că am cunoscut-i pe fata visurilor mele”, a declarat Gabriel. 

După o săptămână, Gabriel s-a întors în Los Angeles și a sunat-o imediat pe Krystina. Cei doi au petrecut câteva zile ne neuitat și la final au decis să plece împreună în New York. Burton și Solberg au discutat despre modul în care cariera Krystinei îi oferă flexibilitatea să poată trăi oriunde, astfel că mutatul împreună nu a fost un impediment pentru ei. 

Krystina Burton și Gabriel Solberg/ CNN
Krystina Burton și Gabriel Solberg/ CNN

Citește și: O profesoară de 48 de ani vrea o familie cu iubitul care nici nu era născut când ea se căsătorea prima dată: "Ne-am înțeles imediat"

În octombrie 2019, la aproximativ un an după ce s-au întâlnit pentru prima dată în avion, Burton și Solberg s-au logodit în vacanța lor din Italia. Propunerea a avut loc pe un acoperiș, cu vedere uluitoare spre coastă. 

Solberg și Burton consideră că deschiderea și comunicarea din relația lor provine de la faptul că, atunci când s-au întâlnit, amândoi erau mulțumiți cu ei înșiși. „Este un clișeu, dar chiar e nevoie să te iubești pe tine însuți înainte de a iubi pe altcineva. Și cel mai important e să fii de acord cu cine ești cu adevărat”, a declarat Gabriel. 

Cei doi au planuri mari pentru relația lor. Își doresc să călătorească mai mult și să facă o nuntă mare, însă pandemia le-a încurcat planurile. Solberg și Burton nu se grăbesc și iau totul pas cu pas, bucurându-se de faptul că sunt împreună și că au o relație așa cum își doresc. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?