Tammy Hembrow
Divertisment

Tammy Hembrow, PROFIMEDIA

Australianca Tammy Hembrow, surprinsă cu iubitul la plajă. Imaginile cu corpul ei perfect fac furori printre fani

E urmărită de aproape 12 milioane de oameni pe Instagram și este practic celebră doar pentru felul în care arată. Tammy Hembrow este un influencer australian, care face furori cu trupul său sculptat. Mamă a doi copii mici, australianca s-a despărțit de tatăl acestora, iar acum are un nou iubit, pe care l-a prezentat deja fanilor săi.

Evident, Tammy Hembrow nu putea avea decât un iubit la fel de fit ca ea. Acesta este surferul australian Matt Poole, cunscut și pentru participarea sa la concursurile Iron Man din întreaga lume.

Cei doi au fost fotografiați de paparazzi în ipostaze romantice la plajă.

În vârstă de 26 de ani Tammy Hembrow a devenit celebră datorită postărilor sale de pe Instagram. Practic numele ei este sinonim cu cuvântul influencer. Mămică a doi copii mici, fetiță și băiețel, Tammy este urmărită de peste 11 milioane de oameni pe Instagram.
Blondă, ochi albaștri, garderobă super sexy și un corp perfect – acestea sunt atuurile lui Tammy, australianca făcută celebră de Instagram.

Pasionată de fitness, aceasta are propriul brand de haine sport și împreună cu surorile sale apare într-o emsiune tip reality show, în stilul surorilor Kardashian. Asemănarea nu se oprește aici: și surorile Hembrow sunt tot cinci la număr, ca și fetele Kardashian/Jenner, și la fel de frumoase.

Etichete: plaja , iubit , tammy hembrow

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri