Ellen Pompeo
Divertisment

Ellen Pompeo

Averea lui Ellen Pompeo, dupa "Grey's Anatomy". Cati bani are in cont actrita

Dupa doua decenii vechime in industria divertismentului si celebrul rol din "Anatomia lui Grey", Ellen Pompeo este una dintre cele mai bogate actrite TV.

De la aparitiile in filme si seriale, la imobilele pe care le detine si contractele de imagine pe care le semneaza, Ellen are conturile pline.

Care sunt sursele de venit ale lui Ellen Pompeo

Actrita care joaca personajul principal din "Grey's Anatomy" castiga 20 de milioane de dolari anual pentru a o interpreta pe Meredith. Drumul pentru a obtine uriasa suma a fost unul anevoios, in care Pompeo i-a convins pe sefii ABC sa ii faca un contract la fel de bun ca al colegilor de sex masculin.

Pe langa salariul anual, vedeta primeste bani de fiecare data cand unul dintre proiectele ei este redifuzat la televizor, o alta clauza pe care a avut grija sa o introduca in contractele sale.

Ellen Pompeo este nu doar protagonista serialului "Anatomia lui Grey", ci si producator executiv al serialului care deriva din acesta numit "Station 19". Ea are propria companie de productie si a semnat recent un contract cu Amazon pentru a crea o drama despre designerii de moda americani.

Vedeta este imaginea unor produse etice de ingrijire a bebelusilor, realizate din plante, precum Young Living Seedlings.

Intre august 2017 si aprilie 2018, Pompeo si sotul ei, Chris Ivery, si-au scos la vanzare trei case, toate situate in zone scumpe precum Hollywood Hills si Sag Harbour, obtinand pentru una dintre ele 2,08 milioane de dolari!

Cei doi au ramas cu alte doua case, in care locuiesc impreuna cu cei trei copii ai lor, Sienna May, Eli Christopher si Stella Luna.

In total, Ellen Pompeo are in conturi incredibila suma de 70 de milioane de dolari.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri