Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle, în război cu familia regală britanică

Meghan Markle, în război cu Kate Middleton și cu prințul Charles și soția lui. Ce acuzații le-a adus celor trei

Meghan Markle este în centrul atenției de când s-a aflat că ea și soțul ei, Prințul Harry, i-au acordat un interviu celebrei realizatoare Oprah Winfrey. Mai mult de atât, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit că aceasta i-a blamat pe Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, dar și pe Camilla și pe Prințul Charles, că au divulgat presei informații despre ea atunci când lucra pentru Familia regală.

Potrivit Daily Mail, Meghan Markle și Prințul Harry au considerat că poveștile negative apărute în presă nu ar fi avut cum să se afle dacă nu ar fi fost făcute publice de Kate, Camilla ori de către Prințul Charles. Spre exemplu, potrivit sursei respective, Meghan Markle ar fi considerat că ducesa de Cambridge a fost cea care a dezvăluit presei că a izbucnit în lacrimi din cauza pretențiilor exagerate privind rochia de domnișoară de onoare a prințesei Charlotte.

Citește și: Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil. Vestea vine la câteva luni după ce a pierdut o sarcină: ”Archie va fi frate mai mare!”

Această informație a apărut la doar o zi după ce Meghan Markle a fost acuzată de hărțuire. Mai exact, s-a spus despre  aceasta că a agresat doi asistenți personali și a sumbinat încrederea unui al treilea membru al personalului.

Meghan Markle, soția prințului Harry, a sugerat că Palatul Buckingham ”răspândește minciuni” despre ea și partenerul ei, chiar și în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey.

Citește și: Regula strictă pe care o are Kate Middleton atunci când vine vorba de angajarea personalului de la curtea regală

Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, conform extrasului din interviu difuzat miercuri seară de canalul american CBS.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri