The Queen Attends A Service At Westminster Abbey Marking The Centenary Of WW1 Armistice
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry au vorbit despre problemele pe care le-au întâmpinat înainte de Megexit / Foto: Getty Images

Meghan Markle, mărturisiri tulburătoare: ”Nu mai voiam să fiu în viață!” Ce a spus prințul Harry despre relația cu tatăl lui

Meghan Markle, soția prințului Harry, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre viața pe care a avut-o ca membru al familiei regale britanice și, mai mult de atât, a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe în timp ce era însărcinată cu Archie. Ba mai mult, chiar înainte de a se căsători cu Harry, Kate Middleton a făcut-o să plângă.

În cadrul unui interviu acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey, Meghan Markle a mărturisit că s-a gândit să se sinucidă din cauza mediatizării intense la care a fost supusă, iar familia regală a refuzat să vorbească cu un psiholog.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare", i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

"Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie", a adăugat ea.

Meghan Markle, în război cu Kate Middleton și cu prințul Charles și soția lui. Ce acuzații le-a adus celor trei

De asemenea, Meghan Markle a dezvăluit că, în realitate, ea și prințul Harry s-au căsătorit cu trei zile înainte de nuntă, întrucât și-au dorit o ceremonie intimă.

"Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi", i-a destăinuit ea gazdei sale, Oprah Winfrey.

Printre altele, Meghan Markle a povestit că înainte de a deveni mamă, membrii familiei regale britanice erau îngrijorați de culoarea pielii fiului ei. Tocmai de aceea, acestuia i-a fost negat titlul de prinț.

"Ei nu au vrut ca el să fie prinţ", a declarat Meghan. "Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte", a adăugat fosta actriţă americană.

Citește și: Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil. Vestea vine la câteva luni după ce a pierdut o sarcină: ”Archie va fi frate mai mare!”

În ceea ce privește momentul în care a izbucnit în lacrimi din cauza lui Kate Middleton, deși n-a uitat incidentul, Meghan Markle a povestit că aceasta i-a cumpărat flori și i-a cerut scuze.

Prințul Harry a dezvăluit că tatăl lui nu i-a mai răspuns la telefon

Prințul Harry a dezvăluit, de asemenea, că decizia de se muta în Statele Unite ale Americii l-a costat scump. Mai exact, familia sa i-a tăiat sursele de finanțare, iar la scurt timp, tatăl lui, prințul Charles, a încetat să îi mai răspundă la telefon. El a explicat, însă, că între timp a reluat între timp legătura cu tatăl lui şi că lucrează alături de acesta la îmbunătăţirea relaţiei lor.

Nu în ultimul rând, cei doi au dezvăluit și sexul bebelușului pe care-l așteaptă. Astfel, aceștia au mărturisit că vor avea o fetiță în vara acestui an.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?