printesa diana
Divertisment

Prințesa Diana / Foto: Profimedia

Bărbații care au ajutat-o pe prințesa Diana să uite de Charles. Cei șapte iubiți i-au ținut companie după divorț

Înainte să divorțeze de Charles și să părăsească definitiv familia regală, în 1996, prințesa Diana s-ar fi iubit cu șapte bărbați, care au ajutat-o să-l uite pe cel care a moștenit tronul. 

Oliver Hoare

Oliver Hoare avea trei copii când a început aventura cu prințesa Diana, în 1992. Acesta a murit de cancer la vârsta de 73 de ani, în 2019. Oliver, care era un prieten apropiat a lui Charles, era cu 16 ani mai mare decât Diana.

Prințesa s-ar fi îndrăgostit iremediabil de Oliver și a suferit enorm când acesta a pus capăt aventurii lor în momentul când soția lui l-a amenințat cu divorțul. Potrivit Mirror, bărbatul ar fi primit peste 300 de apeluri de amenințare din partea prințesei Diana după ce a renunțat la relația lor. 

Barry Mannakee

Un alt bărbat care a avut o relație cu prințesa Diana a fost ofițerul de poliție de la Royal Protection Squad, Barry Mannakee. Acesta a fost și bodyguard pentru Diana, însă pentru o perioadă scurtă de timp, pierzându-și funcția în momentul când s-a aflat de relația lor, care a fost considerată „nepotrivită”. 

Citește și: A fost făcută publică o înregistrare secretă cu prințesa Diana. Charles, dezamăgit după nașterea lui Harry: „Ar fi vrut să fie fată!”

Prințesa Diana a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost „profund îndrăgostit de cineva care a lucrat în acel mediu” între 1984 și până în 1986. Deși nu a spus numele, la acea vreme se credea că Diana se referea la Mannakee. „Semăna mult cu tatăl meu și avea grijă de mine”, a mărturisit Diana la acea vreme. 

Barry Mannakee a murit la vârsta de 40 de ani, într-un accident de motocicletă în 1987.  

James Gilby

James Gilby a fost un alt bărbat care a ajutat-o pe prințesa Diana să-l uite pe Charles. Cei doi se cunoșteau dinainte de căsătoria ei cu fiul reginei Elisabeta și erau extrem de apropiați. James a poreclit-o pe Diana „Squidgy”, iar relația lor s-a aflat în 1989, în momentul când casetele telefonice au înregistrat o conversație dintre cei doi, în care își exprimau sentimentele unul pentru celălalt. 

Will Carling

Relația prințesei Diana cu legenda rugby-ului Will Carling a început când aceștia s-au cunoscut într-o sală de sport din Chelsea. Aventura celor doi a fost dezvăluit în 1995, fiind și momentul când Diana a rupt orice legătură cu sportivul. 

Carling, care a jucat pentru Anglia, era căsătorit la momentul aventurii cu prințesa, iar soția lui a criticat comportamentul Dianei după ce a aflat de aventura lor. 

Hasnat Khan

Diana a avut o relație timp de doi ani și cu cardiolog Hasnat Khan. Cei doi au început să se întâlnească din 1995 până în iunie 1997, când aceasta a pus capăt relației. 

Diana a vorbit extrem de frumos despre Khan și l-a descris drept „Mr Wonderful”, considerându-l chiar „dragostea vieții ei”. Prințesa i-a vizitat familia în Lahore, Pakistan, și se crede că s-au gândit chiar și la căsătorie. Cardiologul nu a profitat de relația lor după moartea ei și nu a dezvăluit niciodată detalii intime despre timpul petrecut împreună. 

James Hewitt

James Lifford Hewitt este un fost ofițer de cavalerie în armata britanică. A intrat în atenția publicului la mijlocul anilor 1990, după ce a dezvăluit că a avut o aventură cu Diana, prințesa de Wales, în timp ce aceasta era căsătorită cu prințul Charles.

Citește și: Trucul folosit de prințesa Diana pentru a-l opri pe William din plâns, la botez. Momentul a devenit viral 41 de ani mai târziu

Diana a confirmat că a avut o aventură cu James într-un interviu oferit în 1995. În anul 2003, Hewitt a vândut 64 de scrisori personale de dragoste de la Diana pentru suma incredibilă de 10 milioane de lire sterline. De-a lungul anilor, el a negat zvonurile conform cărora este tatăl prințului Harry.

Dodi Fayed

Dodi Fayed a fost ultimul dintre iubiții Dianei. Cei doi au murit împreună în accidentul de pe 31 august 1997, din Paris. Diana l-a cunoscut pe Dodi după ce a fost invitată de tatăl lui, Mohamed al-Fayed, să locuiască într-o vilă. În cadrul unei cine organizate la vilă, fiul lui al-Fayed, Dodi, în vârstă de 42 de ani, a fost unul dintre invitați. 

Dodi era cunoscut pentru stilul de viață exclusivist. Cei doi și-au petrecut vara dinaintea accidentului împreună, adesea alături de prințul Harry și William, bucurându-se de plimbări cu iahtul prin Sardinia și St Tropez.

Ultimele imagini cu ei sunt din noaptea accidentului. Aceștia luaseră cina la Ritz, în Paris. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri