regina elisabeta bijuterii
Divertisment

Regina Elisabeta a II-a detine o colectie impresionanta de bijuterii, iar multe dintre ele sunt purtate de sotiile Printului William si Harry.

Bărbatul care a intrat în dormitorul reginei Elisabeta a II-a în 1982, declarații despre moartea ei: ”Am aprins o lumânare!”

Bărbatul care a intrat în dormitorul reginei Elisabeta a II-a și a stat de vorbă cu ea timp de zece minute, înainte ca aceasta să ceară ajutorul angajaților ei, a vorbit despre moartea suveranei și a mărturisit că l-a întristat.

Citește și: Secretele longevității reginei Elisabeta a II-a. Care erau preferințelei ei în ceea ce privește alimentația

Michael Fagan, acum în vârstă de 74 de ani, a intrat la Palatul Buckingham, chiar în dormitorul reginei Elisabeta a II-a, în 1982. Bărbatul, care suferea de schizofrenie, a vorbit cu regina Elisabeta a II-a despre familia lui timp de zece minute, iar aceasta nu s-a speriat deloc de el, ci a crezut că este doar un angajat beat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Regina Elisabeta a coborât din pat, spunându-i că se va duce să cheme pe cineva, iar între timp portarul ei i-a adus un pahar cu whiskey până când a venit poliția.

Acum, însă, bărbatul în vârstă de 74 de ani a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru LadBible, că este trist pentru moartea reginei Elisabeta a II-a și a aprins o lumânare în memoria ei.

Citește și: Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, alături de suverană în ultimele 24 de ore de viață. A vegheat la căpătâiul mamei

”Sunt un pic trist că s-a dus. Nu vreau să spun altceva, doar că sper să se odihnească în pace. Nu plănuiesc să merg la funeralii, dar am mers la biserică să aprind o lumânare în memoria ei.”, a spus bărbatul.

”Cred că Charles va face o treabă bună și va avea grijă de oameni. Este o diferență prea mare între societatea bogată și cea săracă, sper ca Charles să o diminueze.”, a mai spus el.

Cum a reușit Michael Fagan să intre în dormitorul reginei Elisabeta a II-a

Michael Fagan avea 31 de ani atunci când s-a cățărat pe un perete al palatului la ora 7:00. Acesta a evitat sârma ghimpată care înconjura locul și a intrat pe o fereastră pe care a văzut-o deschisă. Deși au pornit două alarme, paza regală a considerat că sunt defecte și le-au oprit fără să bănuiască nimic.

Fără să se teamă de ceva și extrem de curios,  Michael Fagan a început să se plimbe prin palat, iar la un moment dat a descoperit dormitorul Reginei și a intrat în cameră. Mai târziu, bărbatul a mărturisit că patul nu este imens și nu există nicio zonă în care să-și bea ceaiul, un ritual foarte popular în Anglia și în zilele noastre.

Citește și: Cum a reacționat micul prinț Louis când a aflat de moartea străbunicii sale. Kate Middleton a dezvăluit cuvintele lui venite din suflet

”N-are un pat imens. Şi nici un loc de băut ceaiul şi cafeaua prea mare… Am tras perdeaua şi ea m-a întrebat ce caut acolo.”, declara Michael Fagan.

În urma cercetărilor efectuate la acel moment, oamenii legii au stabilit că intrarea bărbatului în palat a fost posibilă print-o eroare a pazei regale. Acesta avea probleme mintale care nu îl puneau în pericol,  însă a fost internat într-un spital de psihiatrie trei luni.

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Întreaga planetă este în doliu, după ce regina Elisabeta a II-a a murit! Suverana Marii Britanii avea 96 de ani, iar starea ei de sănătate se degradase în ultimele luni. La ultima ei ieșire publică, în 6 septembrie, când a întâmpinat-o pe Liz Truss, noul premier britanic, la Balmoral, imaginile au arătat-o mai fragilă ca oricând. Aceasta s-a stins din viață în Scoția.

regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a murit în Scoția, la 96 de ani, înconjurată de familie / Foto: Royal Family Facebook

Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh britanic, devenind iubită și respectată și dincolo de granițe. Aceasta a declarat iubire și credință veșnică monarhiei, motiv pentru care a spus întotdeauna că va domni până la moarte, așa cum s-a și întâmplat.

Citește și: De ce nu i-a plăcut niciodată reginei Elisabeta a II-a să locuiască în Palatul Buckingham. Un fost angajat a făcut dezvăluiri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri