Bella Hadid/ Profimedia
Divertisment

Bella Hadid/ Profimedia

Bella Hadid, într-un costum de baie minuscul, la plajă în Cannes. Imaginile cu modelul au făcut furori în mediul online

Bella Hadid nu și-a făcut încă apariția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, însă fotoreporterii au surprinsă pe vedetă bucurându-se de vreme însorită din celebra stațiune din Franța, purtând un costum de baie minuscul. 

Ea și-a etalat silueta inedită într-un costum de baie roz în timp ce s-a bucurat de soare, duminică, la celebrul Hotel du Cap-Eden-Roc, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Modelul, în vârstă de 27 de ani, a fost fotografiată de paparazzi din toate unghiurile, atât pe plajă, cât și în momentul când aceasta era alături de prietenii săi pe o barcă, purtând o rochie mini maro. 

Bella Hadid/ Profimedia
Bella Hadid/ Profimedia

Citește și: Nu ratează nicio ocazia pentru a-și etala abdomenul. Bella Hadid a făcut furori în timp ce se se afla la o plimbare în Texas

Ținuta de plajă i-a pus în evidență atât abdomenul plat, cât și picioarele tonifiate. Bella nu s-a lăsat inhibată de paparazzi și s-a relaxat așa cum și-a dorit, fiind surprinsă savurând câteva gustări și înotând în ocean pentru a se răcori, înainte de a urca din nou pe treptele stâncii, unde s-a lăsat sărutată de razele soarelui. 

Bella Hadid/ Profimedia
Bella Hadid/ Profimedia

Bella se află în orașul Cannes cu ocazia Festivalului de Film anual. Deși nu a participat încă la nicio premieră, ea a reușit să atragă atenția cu prezența sa la hotelul de lux.

Citește și: Bella Hadid, despre calvarul din ultimii 15 ani. Suferă de o formă gravă de Lyme: "Universul lucrează prin cele mai dureroase căi"

Apariția Bellei vine la doar câteva luni de când a decis să ia o pauză de la modeling: „După 10 ani de modeling, mi-am dat seama că depun atât de multă energie, dragoste și efort în ceva care, pe termen lung, nu mi-a dat nimic înapoi”, a explicat ea într-un interviu pentru Allure.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri