bella hadid
Divertisment

Bella Hadid. Getty Images

Bella Hadid, numită „cea mai stilată persoană de pe planetă”: Prințesa aleasă care poate purta cu adevărat orice dorește

GQ a numit-o pe Bella Hadid „cea mai stilată persoană de pe planetă”. Modelul în vârstă de 26 de ani a primit complimentul suprem din partea celebrei publicații. 

Tom Ford - Runway - September 2022 New York Fashion Week: The Shows
Bella Hadid. Tom Ford pentru New York Fashion Week. Semptembrie 2022. Getty Images

Pe listă s-au aflat mai multe vedete, inclusiv Harry Styles, Austin Butler, Kim Kardashian, Lil Nas X. Cu toate acestea, stilul lui Hadid s-a remarcat de departe.

„Haine pentru bărbați. Îmbrăcăminte pentru femei. Haine de stradă. Ținute pentru birou. Îmbrăcăminte inteligentă. Haine casual. Puțini știu să le poarte pe toate. Puțini pot fi Bella Hadid, prințesa căreia i s-a promis acest dar, cea aleasă care poate purta cu adevărat orice – și cea pe care noi o desemnăm cel mai bine îmbrăcată persoană de pe planetă”, și-a motivat GQ alegerea, scrie Just Jared. „De îndată ce a atins rangul de supermodel, și-a depășit toate limitele”. 

Stella McCartney : Runway - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2023
Bella Hadid pentru Stella McCartney, Spring/Summer 2023. Paris Fashion Week. Getty Images

„Versiunea noastră preferată și cea care i-a asigurat lui Hadid primul loc: hainele bărbătești purtate de Bella. Hadid poartă îmbrăcămintea pentru bărbați mai bine decât majoritatea bărbaților – și mai mult, poate purta totul și orice altceva.”, a mai notat GQ. 

Versace - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2023
Bella Hadid. Versace Fashion Show. Milan Fashion Week 2022. Getty Images

 

Etichete: bella hadid

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri