Bella Hadid/ Profimedia
Divertisment

Bella Hadid/ Profimedia

Bella Hadid a dezvăluit secretele frumuseții ei. Ce face într-o zi liberă pentru a se menține în formă

Bella Hadid și-a arătat abdomenul în timpul unui antrenament la sala de fitness. Modelul în vârstă de 25 de ani le-a dezvăluit fanilor rutina ei pentru un stil de viață sănătos. 

Bella Hadid este foarte implicată atunci când vine vorba despre sănătatea și bunăstarea ei. Într-un videoclip postat pe contul său de TikTok, supermodelul le-a arătat fanilor cum reușește își petrece timpul liber. Aceasta a început cu un antrenament la sală, în timp ce era pe bandă și își lucra intens abdomenul, purtând o pereche de pantaloni de trening bleumarin cu dungi albe și un top scurt alb. Bella a asortat totul o șapcă albă, în timp ce părul ei brunet a fost prins într-o coadă la spate. 

Modelul a continuat rutina cu o ceașcă de ceai, iar apoi s-a relaxat într-o saună purtând un halat alb. Ulterior, Bella a avut parte de un tratament injectabil cu vitamine. La finalul videoclipului, aceasta le-a arătat fanilor ce a mâncat, susținând că sănătatea este cea mai importantă. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Bella Hadid a vorbit despre traumele trăite în copilărie: „Mi s-a spus în mod constant că vocea mea este mai puțin importantă”

„Zi liberă, mă pregătesc să merg la aeroport și să zbor la următorul meu job! Vă place asta? Sănătatea este bogăție!!!!!”, a scris Bella Hadid în descrierea videoclipului postat pe contul de Tik Tok. 

Bella a vorbit despre importanța meditației, a terapiei și a sportului atunci când vine vorba despre sănătate. „Este un clișeu dintr-un motiv, pentru că este un fapt care funcționează”, a remarcat ea. Mai mult, aceasta a vorbit și despre faptul că nu consumă alcool. „Nu simt nevoia să beau alcool pentru că știu cum mă va afecta la 3 dimineața, când mă trezesc cu o anxietate îngrozitoare, gândindu-mă la acel lucru pe care l-am spus acum cinci ani când am absolvit liceul.”, a mai spus modelul.

@bella.k.hadid

Day off , getting ready to go to the airport and fly ta my next job ! You guys like this shit? Health is wealth!!!!!

♬ Crave You (feat. Giselle) - Flight Facilities

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram 

Inspirată de un clip postat de Willow Smith, fiica lui Will Smith, modelul a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu chipul tumefiat de plâns și a recunoscut că depresia și anxietatea o macină încă din adolescență.

Citește și: Bella Hadid, adevărul despre lupta cu problemele sale mentale: ”Am avut multe episoade depresive, nu eram capabilă să explic ce simt!”

”Social media nu e real. Pentru toți cei care se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să vă amintiți asta: Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur.”, a dezvăluit modelul pe Instagram, potrivit BBC.

”Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală pentru a ști asta: dacă lucrezi mult cu tine, dacă îți petreci timpul înțelegându-ți traumele, comportamentul, bucuriile și rutina, întotdeauna vei fi capabil să te înțelegi și să înveți mai mult despre durerea pe care o resimți. Și asta e tot ce puteți cere de la voi. Oricum. Nu sunt sigură de ce, dar mi se pare din ce în ce mai greu să nu împărtășesc adevărul meu aici. Vă mulțumesc că m-ați văzut și vă mulțumesc că m-ați ascultat. Vă iubesc.”, a mai scris Bella, care a ales să facă publice imagini în care a apare plângând.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri