Bella Hadid/ Profimedia
Divertisment

Bella Hadid/ Profimedia

Bella Hadid a vorbit despre traumele trăite în copilărie: „Mi s-a spus în mod constant că vocea mea este mai puțin importantă”

Bella Hadid a vorbit pentru prima dată despre traumele din copilărie, atunci când s-a simțit „oaia neagră”, mărturisind că oamenii toxici din viața ei au făcut-o să nu știe să-și seteze niște limite. 

Modelul în vârstă de 25 de ani a povestit într-un podcast pentru Victoria's Secret VS Voices că s-a întors constant la bărbații și femeile care o abuzaseră în trecut. Fără să dea nume, aceasta și-a amintit: „M-am întors în mod constant la bărbați și, de asemenea, la femei care m-au abuzat. Am început să nu am granițe, nu numai sexual, fizic, emoțional, dar și în spațiul meu de lucru.”

Fosta iubită a cântărețului The Weeknd a adăugat că a fost considerată de persoanele din jurul ei inferioară și mărturisește că i se spunea des că vocea ei nu contează: „Am crescut în preajma bărbaților, fie că a fost în relații, în familie sau orice altceva, unde mi s-a spus în mod constant că vocea mea este mai puțin importantă decât vocea lor”.

Citește și: Oamenii de știință au declarat-o cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Bella Hadid în rolul celui mai senzual agent 007

Trauma de a fi mereu în umbra apropiaților ei a făcut-o pe Bella să aibă probleme în relații. Pentru că nu putea fi capabilă să-și susțină punctul de vedere din cauză că i se spune des că vocea ei nu este importantă, aceasta nu avea granițe și îi lăsa pe partenerii săi să facă orice doreau.

Cu toate acestea, Bella Hadid a declarat că a reușit să depășească acest moment schimbându-și stilul de viață și lucrând foarte mult la personalitatea ei. 

„Să nu te afunzi în rețelele sociale” a fost printre ele. „Sună ca un clișeu, dar a nu avea energia tuturor celorlalți și proiecțiile lor să fie proiectate înapoi asupra ta este unul dintre cele mai puternice lucruri din toate timpurile”, a spus ea.

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram 

Inspirată de un clip postat de Willow Smith, fiica lui Will Smith, modelul a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu chipul tumefiat de plâns și a recunoscut că depresia și anxietatea o macină încă din adolescență.

Citește și: Bella Hadid, adevărul despre lupta cu problemele sale mentale: ”Am avut multe episoade depresive, nu eram capabilă să explic ce simt!”

”Social media nu e real. Pentru toți cei care se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să vă amintiți asta: Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur.”, a dezvăluit modelul pe Instagram, potrivit BBC.

”Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală pentru a ști asta: dacă lucrezi mult cu tine, dacă îți petreci timpul înțelegându-ți traumele, comportamentul, bucuriile și rutina, întotdeauna vei fi capabil să te înțelegi și să înveți mai mult despre durerea pe care o resimți. Și asta e tot ce puteți cere de la voi. Oricum. Nu sunt sigură de ce, dar mi se pare din ce în ce mai greu să nu împărtășesc adevărul meu aici. Vă mulțumesc că m-ați văzut și vă mulțumesc că m-ați ascultat. Vă iubesc.”, a mai scris Bella, care a ales să facă publice imagini în care a apare plângând.

Etichete: bella hadid , drama , traume , podcast

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri