Jennifer Lopez, Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez, Ben Affleck. Foto. Getty Images

Ben Affleck despre relaţia sa cu Jennifer Lopez. „Oamenii erau atât de răi în privința ei - sexiști, rasiști”

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au îndrăgostit pe platoul fimului "Gigli", ajungând se logodească. Povestea lor de dragoste de la acea vreme a atras imediat atenția tabloidelor, însă nu așa cum și-ar fi dorit cuplul.

Această atenție a crescut atunci când Ben Affleck a apărut în videoclipul piesei "Jenny from the Block", iar mai apoi când cei doi și-au făcut apariția pe covorul roșu în ținute coordonate.

Idila a fost urmată de logodnă în 2002, când Jennifer a fost cerută cu un inel cu diamante roz, însă cuplul a hotărât se despartă în 2004.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citeşte şi: Cine e și cum arată fosta soție a lui Alex Rodriguez, logodnicul lui Jennifer Lopez. Indifelitatea repetată, motivul despărțirii lor

Deși au trecut 17 ani de atunci, actorul din Batman a reflectat asupra acestei relații și a împărtășit într-un podcast faptul oamenii nu au avut o atitudine corectă cu privire la relația cu Jennifer Lopez.

„Oamenii erau atât de răi în privința ei - sexiști, rasiști. S-au scris atâtea lucruri urâte și vicioase despre ea, în moduri în care, dacă le-ai fi scris acum, ai fi fost concediat." a declarat Ben Affleck pentru The Hollywood Reporter.

Însăși Jennifer Lopez a declarat în 2018 a primit mai multă atenție pentru relația cu Ben, decât a primit în prezent pentru logodna cu Alex Rodriguez. „De fapt, a fost mai rău atunci”, a spus ea pentru InStyle.

Ben Affleck se întâlnește în prezent cu Ana de Armas, iar Jennifer este logodită cu Alex Rodriguez.

Citeşte şi: Cum arată fiicele “vitrege” ale lui Jennifer Lopez. Fetele lui Alex Rodriguez, două...

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri