Ben Affleck, Jennifer Lopez
Divertisment

Ben Affleck, Jennifer Lopez, Foto: Profimedia

Ben Affleck este cel mai mare fan al lui Jennifer Lopez: "Sunt uimit de efectul pe care-l are asupra lumii"

Nu mulți le-au dat șanse când i-au văzut din nou de mână, dar Jennifer Lopez și Ben Affleck par a fi tot mai îndrăgostiți. Apar împreună la evenimente, merg în vacanțe, plănuiesc întâlniri cu copiii lor și fac activități de familie. Mai mult, fiecare pare a fi cel mai mare susținător al celuilalt.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu. La 17 ani de la ruperea logodnei, cuplul “Bennifer” face furori din nou

Ben Affleck, Jennifer Lopez

Într-un interviu recent, actorul de 49 de ani și-a exprimat admirația față de iubita lui: "Sunt uimit față de efectul lui Jennifer asupra lumii. Cel mult, ca artist, eu pot să fac filme care să miște oamenii, dar Jennifer a inspirat o mulțime de persoane și i-a făcut să simtă că-și găsesc locul în țara aceasta. Acesta este un efect pe care doar câțiva l-au avut de-a lungul timpului, unul pe care eu nu l-aș putea avea și în fața căruia pot doar să-mi arăt respectul și admirația", a declarat Affleck pentru Adweek. Acesta a adăugat și că J.Lo a primit de multe ori aprecieri din partea femeilor pentru felul în care le-a inspirat nu numai prin muzică și filme, dar și ca antreprenoare.

De cealalată parte, nici diva de 52 de ani nu se lasă mai prejos când vine vorba să-și laude partenerul, ba chiar recent a promovat noua peliculă a acestuia, "The Last Duel", și i-a îndemnat pe fani să meargă să o vadă.

Citește și: Jennifer Lopez, sărutată cu foc de Ben Affleck în ziua în care a împlinit 52 de ani. Cei doi sunt topiți unul după celălalt

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația în aprilie 2021

De aproape jumătate de an, Jennifer și Ben au reluat relația pe care au rupt-o la începutul anilor 2000. La scurt timp după ce aceasta s-a despărțit de Alex Rodriguez, a fost văzută tot mai des în compania fostului ei logodnic. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, se consideră norocoși pentru o a doua șansă, copiii lor petrec deja timp împreună, iar prietenii apropiați au declarat că J. Lo este mai fericită ca niciodată.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri