Jennifer Lopez și Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck, activități de weekend cu familia. Cuplul "Bennifer" și-a dus copiii la un cinema în aer liber

Atunci când nu participă la vreun eveniment monden important, Jennifer Lopez și Ben Affleck își rezervă timp pentru ieșiri în doi sau în familie, integrându-și copiii tot mai mult în viața lor de cuplu, semn că relația este cât se poate de serioasă.

Cei doi actori, în vârstă de 52, respectiv 49 de ani, și-au început relația într-un mod timid, departe de ochii lumii, însă, în privat, lucrurile s-au desfășurat cât se poate de rapid - și-au introdus copiii unii altora, au organizat ieșiri împreună în parcuri de distracții sau la cumpărături și chiar sunt în căutarea unei locuințe pe care să o împartă.

Iar zilele trecute, cuplul Bennifer a fost surprins în timpul unei ieșiri la un cinema în aer liber, împreună cu gemenii Emma și Max (13 ani), pe care Jennifer îi are cu Marc Anthony, și Violet (15 ani) și Seraphina (12 ani), copiii lui Affleck din mariajul cu Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și Ben Affleck la o ieșire cu familia,

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor după ce au apărut pe coperta revistei ”Time”: ”Ai zice că Harry e stilistul ei!”

Îmbracați în haine lejere și simple, Jennifer și Ben au fost fotografiați în timp ce mergeau braț la braț, urmați de adolescenții care împărțeau zâmbete, semn că au legat deja o prietenie strânsă.

PREMIUM EXCLUSIVE: Jennifer Lopez and Ben Affleck leave arm in arm after watching 'School of Rock' at an outdoor movie theatre in Downtown LA
Jennifer Lopez și Ben Affleck la o ieșire cu familia, Foto: Profimedia

Citește și: Jennifer Lopez, cu abdomenul la vedere pe străzile din Los Angeles. Actrița în vârstă de 52 de ani arată senzațional 

Nu este pentru prima oară când actorii sunt surprinși în timpul unor astfel de ieșiri în familie. Atât Ben, cât și Jennifer încearcă pe tot posibilul să lege o relație strânsă cu copiii celuilalt, un lucru important în buna funcționare a relației, iar adolescenții par să fi acceptat fără probleme noul partener al părinților lor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri