Diana In Brixton
Divertisment

Prințesa Diana iubea rochiile cu imprimeuri florale / Getty Images

Adevărul despre alegerile vestimentare ale prințesei Diana. Motivul pentru care purta mereu rochii înflorate e emoționant

Prințesa Diana a fost îndrăgită de oameni din toate colțurile lumii, a fost supranumită chiar și ”Prințesa Inimilor”, iar acum, la aproape 24 de ani de la moartea ei, s-a aflat la ce truc apela pentru a atrage simpatie.

Prințesa Diana s-a bucurat de un succes răsunător, fiind admirată de oameni din toate colțurile lumii. În același timp, fiecare apariție a ei era atent studiată, iar multe dintre femei ”împrumutau” din stilul ei vestimentar. Aceasta a ales, de multe ori, să îmbrace o rochie cu imprimeu floral în culori pastel, iar acum s-a aflat adevăratul motiv privind această alegere.

Diana, Princess of Wales (1961-1997) wearing a floral patterned dress by Bellville Sassoon, England, UK. 1989
Image: 530059804, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: Ce a făcut prințesa Diana la scurt timp după ce a fost cerută de soție de prințul Charles. Secretul ei a ieșit la iveală abia acum

Mai exact, se pare că prințesa Diana apela la ”rochia ei favorită”, întrucât știa că va atrage simpatia copiilor.

”Îi spunea rochia grijulie. E acea rochie albastră, cu imprimeu floral în culori deschise, care este cunoscută drept rochia preferată a prințesei de Wales. Deși presa îi spunea să înceteze s-o mai poarte, ea nu se oprea.”, scrie US Magazine.

Motivul din spatele acestei alegeri vestimentare este, fără doar și poate, unul emoționant.

”A știut că toți copiii vor răspunde la această rochie. Copiii iubesc culorile vii. De aceea, de fiecare dată când mergea să viziteze copii, în special copii bolnavi, ea alegea să poarte această rochie.”, a dezvăluit Matthew Storey.

Citește și: Meghan Markle a născut o fetiță. Cum va reuși micuța Lillibet Diana să reunească familia regală după o perioadă tulbure

Prințesa Diana a fost în Australia după ce a fost cerută de soție 

Prințesa Diana a călătorit în secret în Australia pentru a-și pune ordine în minte după ce a anunțat că s-a logodit cu prințul Charles. Vizita ei a trecut neobservată atunci, dar acum ies la iveală detalii neștiute.

Se pare că aceasta a călătorit la Yass, un oraș din New South Wales, unde și-a vizitat mama, pe Frances Spencer. Aceasta a decis să plece într-o mică vacanță imediat după ce prințul Charles a cerut-o de soție, întrucât și-a dorit să se gândescă la toate sacrificiile pe care trebuie să le facă în calitate de membru al familie regale.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și prințul Harry și Meghan. Ce le spunea prietenilor înainte de interviul exploziv

Ulterior, după această călătorie secretă, prințesa Diana s-a întors în Australia după ce s-a căsătorit cu prințul Charles și a devenit mamă. A fost una dintre cele trei vizite făcute aici înainte de divorțul lor, din 1996. Un an mai târziu, însă, pe 31 august 1997, Diana se stingea din viață, la doar 36 de ani, în urma unui accident rutier petrecut în Paris.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri