Prince Harry
Divertisment

Prințul Harry / Foto: Profimedia

Biograful prințesei Diana nu întrevede o împăcare curândă între prințul Harry și William. Ce crede acesta despre relația dintre cei doi

Mai multe fotografii și filmuleţe apărute în presa, în care prințul Harry și William stau de vorbă după înmormântarea prințului Philip, au ridicat mai multe semne de întrebare: s-au împăcat sau nu cei doi? Însă, conform biografului prințesei Diana, Andrew Morton, va fi o cale lungă până la reconcilierea dintre cei doi fraţi.

"Există un sentiment general în mass-media și în rândul publicului care constă în dorința de a-i vedea împacați. Așadar toată lumea, indiferent dacă este adevărat sau nu, se agață de orice mică posibilitate de reconciliere și își fac speranțe mărețe", a spus autorul cărţii „Elizabeth și Margaret” pentru Insider. „Cred că trebuie să treacă mult timp înainte ca aceștia doi și tatăl lor să se împace. Nu spui că fratele și tatăl tău sunt prinși în instituția în care te-ai născut și te aștepți ca toată lumea fie numai lapte și miere", a adăugat el.

Citeşte şi: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Harry a vorbit despre prințul Charles și prințul William - care sunt primul și al doilea la rând la tron ​​- și pozițiile lor în familia regală în timpul interviului său Oprah din martie.

"Tatăl meu și fratele meu sunt prinși în capcană. Nu pot pleca. Și am o compasiune imensă pentru asta", a spus Harry despre faptul sunt obligați preia locul la tron.

De asemenea, ducele și ducesa de Sussex au acuzat mai mulți membrii ai familiei regale, fără a da nume, de comentarii rasiste, spunându-i lui Oprah că au existat „îngrijorări și conversații” despre cât de închisă va fi pielea lui Archie înainte ca acesta să se nască.

Citeşte şi: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Cel care a răspuns primul la acuzațiile aduse de cei doi, a fost prințul William, spunând reporterilor în 11 martie că „nu suntem o familie rasistă”. Iar conform unui prieten al lui Meghan și Harry, conversațiile dintre prințul Harry, William și tatăl lor "nu au fost deloc productive" după interviul șocant.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri