'Free Guy' film premiere, Arrivals, New York, USA - 03 Aug 2021
Divertisment

Blake Lively, Ryan Reynolds, premiera 'Free Guy', august 2021, New York, USA. Profimedia

Blake Lively și Ryan Reynolds, prima apariție pe covorul roșu de la începutul pandemiei. Rochia decupată cu care actrița a făcut furori

Blake Lively l-a însoțit pe Ryan Reynolds la premiera din New York a noului film în care va juca soțul ei, „Free Guy”. Blake a fost fermecătoare într-o rochie roz-argintie, cu paiete, în timp ce Ryan a optat pentru un costum în culoare asortată cu ținuta actriței din „Gossip Girl”.

Este prima apariție a celor doi împreună pe covoru roșu de la începutul pandemiei.

Pe Instagram, actrița și-a surprins fanii după ce a postat o imagine în care poartă teniși la spectaculoasa rochie. 

Pelicula „Free Guy” va fi lansată în cinematografe în 13 august. 

Blake Lively jonglează perfect și cu viața de mămică. Actrița de 33 de ani a fost surprinsă recent în New York, alături de cele trei fetițe pe care le are cu Ryan Reynolds: James, 6 ani, Inez, 4 ani și mezina Betty, în vârstă de aproape doi ani.

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au cunoscut la filmările pentru "Green Lantern", s-au îndrăgostit aproape doi ani mai târziu, iar în 2012 s-au căsătorit. Astăzi, au trei fete și sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi actori sunt foarte discreți cu viața de familie și rareori vorbesc despre ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Despre începuturile relației cu frumoasa blondă, Reynolds a povestit într-un podcast că „după o săptămână i-am spus să cumpărăm o casă împreună”. 

 

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?