brooke (5)
Divertisment

Brooke Shields la "The Howard Stern Show", la SiriusXM Studios. Profimedia

Brooke Shields, despre motivul pentru care a refuzat să aibă o relație cu JFK Jr., deși a experimentat cu el cel mai frumos sărut

Brooke Shields a fost invitata lui Howard Stern la „The Howard Stern Show”, unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre sigura întâlnire pe care a avut-o cu JFK Jr., fiul președintelui american John F. Kennedy, în Aspen, Colorado.

Deși era îndrăgostită de el de ani de zile, Brook Shields a spus nu avansurilor insistente ale acestuia. Actrița l-a refuzat, cu toate că anterior experimentase cu el „cel mai bun sărut pe care l-am primit vreodată”.

Pentru Shields a fost bizar faptul că acesta i-a spus în mod repetat că seamănă cu mama lui, fosta primă doamnă Jacqueline Kennedy Onassis.

„El îmi tot spunea că semăn cu mama lui”, a dezvăluit ea. „Ceea ce a fost cu adevărat interesant, da, a fost și un compliment, dar mi-a trezit și o reacție de genul 'nu știu ce să simt simt în legătură cu asta?'”.

Mai mult, Shields a povestit că prima și singura ei întâlnire cu tânărul Kennedy a fost una „mai puțin cavalerească”, după ce refuzul ei de a întreține relații intime cu el l-a determinat să o ignore brusc.

La finalul unei zile ce a început pe pârtia din Aspen, JFK Jr. a dus-o pe actriță înapoi la cabana lui de schi, după ce amândoi au participat la o cină organizată de familia Kennedy în acea vacanță. S-au lăsat prinși într-o îmbrățișare pasională care a dus la „cel mai bun sărut pe care l-am experimentat vreodată în viața mea”, potrivit lui Brooke. „Buzele frumoase, chipul uimitor, corpul, persoana...”.

Dar în timp ce fantezia ei din copilărie devenise în sfârșit realitate, Shields a spus că după acel sărut a „înghețat” și a refuzat să meargă mai departe pentru că se temea că „dragostea” sa nu va fi reciprocă.

„Mi-a fost atât de frică să nu fiu rănită cu adevărat, pentru că dacă aș fi ajuns în dormitorul lui, i-aș fi oferit întreg universul, inima mea, totul”, a adăugat ea.

Scurta lor poveste de dragoste s-a oprit brusc, când acesta nu i-a chemat un taxi să o ducă acasă, o mișcare pe care ea a descris-o ca fiind „mai puțin cavalerească”.

„Nu s-a ostenit, avea femei care cădeau la picioarele lui”, a continuat Shields, remarcând numeroasele iubite celebre ale lui Kennedy, inclusiv actrița Daryl Hannah și Madonna.

Shields a spus că l-a văzut pe Kennedy a doua zi, pe pârtia de schi, unde acesta nu a mai vorbit cu ea, o altă mișcare care a făcut-o să se simtă mândră că a decis să nu meargă mai departe cu el. 

Înainte de a muri în tragicul accident aviatic din 1999, Kennedy era cunoscut drept un playboy care s-a întâlnit cu unele dintre cele mai în vogă vedete.

Citește și:

Ce calități speră Rumer Willis să moștenească bebelușul său de la Demi Moore și Bruce Willis: „Îmi place că sunt ciudați”

Meghan Markle își pierde notorietatea. Ducesa trebuie să „aplice strategia familiei Kardashian” dacă vrea să fie relevantă

 

 

Etichete: brooke shields , jfk jr.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?