Brooke Shields și fiica sa Grier Hammond / Profimedia
Divertisment

Brooke Shields și fiica sa Grier Hammond / Profimedia

Fiica lui Brooke Shields, copia fidelă a mamei sale. Cum a apărut adolescenta pe covorul roșu alături de celebra actriță

Fiica lui Brooke Shields seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa. În vârstă de doar 16 ani, Grier Henchy a moștenit trăsăturile celebrei actrițe, arătând fermecător pe covorul roșu la premiera documentarului „Pretty Baby” din New York. 

Brooke Shields, în vârstă de 57 de ani, și-a expus viața fără perdea în documentarul „Pretty Baby”, dezvăluind momentele grele prin care a trecut la începutul carierei sale. Nu i-a fost ușor, însă a simțit că povestea sa le va oferi viitoarelor actrițe o perspectivă reală despre ce înseamnă Hollywood-ul. Fiind un proiect atât de important pentru ea, Brooke a fost însoțită de fiica sa adolescentă, Grier Hammond Henchy, care a atras atenția cu frumusețea răpitoare. 

Brooke Shields și fiica sa Grier Hammond / Profimedia
Brooke Shields și fiica sa Grier Hammond / Profimedia

Citește și: Brooke Shields, mărturisiri despre abuzul sexual petrecut în urmă cu trei decenii: ”Am înghețat, ani de zile m-am învinovățit!”

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Grier nu a moștenit doar frumusețea, ci și farmecul mamei sale. Puștoaica a apărut pe covorul roșu purtând un costum elegant, de un roșu aprins, pe care l-a combinat cu o pereche de pantofi cu toc negri. Fiica lui Brooke și-a prins părul castaniu într-o coadă la spate, etalându-și cu mândrie machiajul natural care i-a accentuat trăsăturile. 

În același timp, mama sa a optat pentru o pereche de pantaloni negri, pe care i-a combinat cu un sacou modern, care prezenta o trena colorată în nuanțe de roz, roșu și violet. Întregul look a fost completat de pantofi cu toc, care s-au asortat perfect cu designul sacoului. 

Grier Hammond/ Profimedia
Grier Hammond/ Profimedia

Citește și: Brooke Shields, întrecută în înălțime de fiica ei adolescentă. Cele două, elegante și stilate la o prezentare de modă

Brooke Shields este căsătorită cu Chris Henchy din 2001. Au două fete împreună, pe Grier (16 ani) și pe Rowan Francis, de 19 ani. Actrița și adolescenta de 16 ani, care deja manifestă interes pentru lumea modei, au o relație foarte bună și sunt și mai apropiate după ce cealaltă fată a lui Brooke a plecat la universitate.

„Această puștoaică mă șochează puternic uneori... Este o războinică a justiției sociale. Mi-ar plăcea să fie procuror”, spunea Shields acum un an despre mezina ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri