Variety's 2022 Power Of Young Hollywood Celebration Presented By Facebook Gaming
Divertisment

Brooklyn Peltz Beckham și Nicola Peltz Beckham. Variety's 2022 Power Of Young Hollywood Celebration. Profimedia

Brooklyn Beckham dezvăluie numărul șocant de tatuaje dedicate soției sale, Nicola: Mereu plânge când o surprind cu unul nou

Brooklyn Beckham a dezvăluit numărul mare de tatuaje pe care i le-a dedicat soției sale, Nicola: „Mereu plânge când o surprind cu unul nou”, a mărturisit acesta, într-un interviu acordat USA Today.

Fiul lui David Beckham și al Victoriei Beckham a estimat că pe corpul său, din cele 100 de tatuaje, 70 sunt în onoarea frumoasei sale soții.

Brooklyn a mărturisit că îi place mult să-i facă astfel de surprize partenerei sale de viață.  

Tânărul în vârstă de 23 de ani și-a tatuat de curând cuvântul „căsătorit”. „M-am căsătorit acum cinci luni, de ce nu?”

Brooklyn a explicat că Nicola se emoționează de fiecare dată: „Plânge mereu când o surprind cu un nou tatuaj ce-i este dedicat. Îmi place întotdeauna să-i facă așa surprize.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vezi și: Viața de miliardar îl prinde pe fiul lui Beckham. Brooklyn și frumoasa sa soție, lună de miere pe un iaht de 200 de milioane de dolari

Brooklyn și-a tatuat și jurămintele de nuntă: „Aștept cu nerăbdare această zi de atâta timp, pentru că astăzi este ziua în care pot să mă căsătoresc cu tine, iubita mea pentru totdeauna, dragostea mea și cea mai bună prietenă a mea, Nicola. Astăzi devii partenera mea, cealaltă jumătate a mea, familia mea, iar din acest motiv sunt cel mai norocos bărbat din lume că îmi pot petrece restul vieții cu tine.”

În 2020, Beckham și-a făcut pe gât un tatuaj ce reprezintă ochii partenerei sale.

Citește și: Nicola Peltz, adevărul despre începutul relației ei cu Brooklyn Beckham: ”Nu a fost dragoste la prima vedere, nu a existat chimie!”

În luna aprilie, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă de aproape 4 milioane de dolari, la reședința părinților miliardari ai miresei.

500 de invitați au luat parte la nunta inspirată din cea a lui David Bowie cu supermodelul Iman, de acum 30 de ani.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri