cabral ibacka
Divertisment

Cabral a postat pe Instagram o poza cu fiica sa si a Andreei. Ipostaza in care apare micuta Namiko

Cabral si Andreea Ibacka nu publica prea des imagini cu fetita lor, Namiko. Recent insa, prezentatorul a surprins-o pe micuta intr-o ipostaza care a starnit amuzamentul fanilor.

In poza de pe Instagram, fetita apare incercand sa probeze pantofii cu toc ai mamei ei. La scurt timp de la publicare, fotografia de pe contul oficial al lui Cabral a strans peste 6000 de aprecieri si o multime de comentarii.

Namiko Ibacka n-a nascut in decembrie 2018 si este primul copil al sotilor Ibacka. Prezentatorul TV mai are o fiica din casnicia sa anterioara, pe Inoke, de 17 ani.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Cabral si Andreea au fost discreti in privinta mezinei si au incercat sa o fereasca pe micuta de atentia presei, publicand o imagine cu chipul ei la aproape un an de la venirea ei pe lume.

La vremea respectiva, fanii constatau ca micuta seamana cu tatal ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cat despre numele deosebit al lui Namiko, Andreea scria pe blogul sau: "E de origine japoneza si inseamna copilul valurilor. Copilul nostru iubit care, deloc intamplator, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar intalnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea sa te surprinda in prima instanta. Asta inainte sa te cucereasca, asa cum a facut si cu noi".

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?