Cabral
Divertisment

Cabral / Facebook

Cabral, mărturisiri despre fiica lui cea mare. Momentul care l-a emoționat teribil pe prezentator: ”N-are cum să-ți mai treacă...”

Despre relația dintre Cabral și fiica lui cea mare, Inoke, s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, cei doi se înțeleg bine, iar celebrul prezentator a vorbit despre un moment ce l-a emoționat teribil.

Au trecut câteva luni de când fiica lui Cabral a împlinit 20 de ani, iar acum acesta a povestit că a trăit un moment inedit, ce l-a făcut să fie mândru, dar, mai ales, să realizeze că fiica lui e om în toată regula.

Citește și: Cabral a postat pe Instagram o poza cu fiica sa si a Andreei. Ipostaza in care apare micuta Namiko

”Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke.
Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje.
Văd că mi-a și scris. Deschid Whatsapp-ul.
Și, deși mesajul are legătură cu banii... de fapt, n-are nicio legătură cu banii.
Are legătură cu puiul care - după ce a părăsit cuibul - începe să-și facă un rost în viață.
Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste... o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare.
Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu:
- Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit...
Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare... asta ce mă face pe mine?
Ce vorbești, nene... un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă.
Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc...
Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă...”, a scris el pe rețelele sociale, stârnind numeroase comentarii printre internauți: ”Da, meseria de părinte se termină la ultima bătaie de inimă!”, ”Bravo, ești tare!”, ”O furtună interioară care ne lovește pe toți atunci când deja copiii au crescut și se despart de tine și nu mai au nevoie să-i ajuți”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Inoke, fiica lui Cabral

Citește și: Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: "Nu mă iubeam pe mine"

Cabral este tatăl a trei copii 

În prezent, Cabral și-a construit o noua familie alături de soția lui, Andreea Ibacka, și cei doi copii pe care îi au împreună: Namiko și Tiago.

Inoke este fiica lui Cabral din căsnicia cu Luana, cu care a fost căsătorit timp de cinci ani. După divorț, ea a rămas în grija mamei ei și, în ciuda faptului că au mai existat și momente dificile între ei, aceștia păstrează legătura.

”Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei.”, povestea la un moment dat Cabral pe pagina lui de Facebook, ulterior, el recunoscând: ”A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul.”

Etichete: fiica , cabral , inoke

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?