Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

Cadoul pe care Meghan Markle nu i l-ar face niciodată prințului Archie de Crăciun: „Nu va primi așa ceva”

Meghan Markle și prințul Harry locuiesc în prezent în Montecito, California, după ce în 2020 au renunțat la îndatorire regale și au părăsit Marea Britanie. Fosta actriță se simte mult mai liberă de când a ieșit din familia regală, vorbind mult mai deschis despre cei doi copii ai săi. 

Recent, în cadrul unui interviu realizat după o proiecție specială a scurtmetrajului „ The After”, Meghan a vorbit despre pasiunile fiului ei, Archie, dezvăluind cadoul pe care nu i-l va cumpăra puștiului, nici măcar de Crăciun

Citește și: Cum sărbătorea Meghan Markle Crăciunul înainte să devină ducesă. Băutura pe care fosta actriță o consuma în fiecare an

În cadrul evenimentului, soția prințului Harry a dezvăluit că Archie a dezvoltat o pasiune pentru fotografie, după ce l-a observat pe Misan Harriman, un fotograf renumit pe care ducii de Sussex l-au angajat la nenumărate evenimente private. 

„Băiatul nostru de patru ani, fiul nostru de patru ani și jumătate, așa cum spune el: „Nu am patru ani, am patru ani și jumătate”, este foarte inspirat de Misan. L-a tot urmărit când ne fotografia pe noi la un eveniment și i-am cumpărat și lui un aparat foto. Dar nu-i voi lua niciodată o Leica ca a lui Misan”, a spus Meghan chicotind. „I-am spus că nu va primi așa ceva nici măcar de Crăciun”.

Citește și: Ce cadou i-a făcut Meghan Markle reginei Elisabeta la primul Crăciun la Sandringham. Suverana a râs copios

Leica Camera AG este o companie germană care produce camere de fotografiat, lentile optice, lentile fotografice, binocluri și lunete pentru pușcă. Compania a fost fondată în 1986 și este cunoscută pentru articolele sale de ultimă generație, realizate în detaliu. 

Camerele de fotografiat de la această companie costă câteva mii de lire sterline și sunt vândute în loturi foarte mici. Din acest motiv, Meghan consideră că fiul ei nu este încă pregătit să aibă o astfel de „jucărie” la vârsta de patru ani și jumătate. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri