Camilla și prințul Charles
Divertisment

Camilla și prințul Charles / Getty Images

Camilla, prima reacție publică după ce regina Elisabeta a dezvăluit că își dorește ca ea să fie numită ”regină consoartă”

Camilla, ducesa de Cornwall, a oferit prima reacție după ce regina Elisabeta a declarat, la finalul săptămânii trecute, că își dorește ca aceasta să fie numită ”regină consoartă” atunci când prințul Charles va deveni rege. Ea a oferit, de asemenea, și detalii despre starea de sănătate a acestuia, fiind bolnav de Covid-19.

La aproape o săptămână de zile de când regina Elisabeta a declarat, cu o zi înainte de Jubileu, că își dorește ca ducesa de Cornwall să poarte titlul de regină consoartă, Camilla a oferit prima declarație publică. 

Camilla, ducesa de Cornwall, alături de soțul ei, de regina Elisabetha

Citește și: Lucrurile mai putin cunoscute despre povestea de dragoste dintre Printul Charles si Camilla Parker Bowles

Camilla a fost prezentă la centrul comunitar Nourish Hu, care este situat în vestul Londrei, iar la un moment dat, ea a fost întrebată cum se simte după ce regina Elisabeta a dezvăluit că va fi numită ”regină consoartă”, ea a spus că este "foarte, foarte onorată şi extrem de sensibilizată", scrie Mirror

Aceasta a fost prima apariție publică a ducesei de Cornwall după ce soțul ei, prințul Charles, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Este a doua oară când prințul în vârstă de 73 de ani are Covid. El fusese deja infectat cu virusul în martie 2020, dar și-a revenit rapid.

Camilla va deveni regină consoartă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a declarat într-un mesaj adresat naţiunii sâmbătă, în ajunul Jubileului său de Platină, că soţia fiului ei Charles, Camilla, ar trebui să fie regină consoartă atunci când prinţul o va urma la tron, transmite AFP.

Suverana, în vârstă de 95 de ani, şi-a exprimat „dorinţa sinceră”, într-un mesaj în ajunul împlinirii a 70 de ani de la urcarea ei pe tron, ca ducesa de Cornwall „Camilla să fie desemnată regină consoartă” atunci când Charles va fi rege.

Camilla, ducesa de Cornwall, alături de soțul ei, de regina Elisabetha

Citește și: Poza rara cu Printesa Diana si Camilla Parker Bowles. Ipostaza uitata in care au fost surprinse fostele rivale

Această declaraţie indică faptul că regina pregăteşte viitorul după moartea ei şi că o stimează deosebit pe Camilla, care s-a căsătorit cu prinţul Charles în 2005 în cadrul unei ceremonii civile.

În decembrie, regina a promovat-o pe Camilla „Dame” a Ordinului Jartierei, cel mai prestigios ordin cavaleresc britanic, o onoare la care niciun alt soţ al copiilor ei nu a avut dreptul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri