Izabel Goulart
Divertisment

Izabel Goulart, brazilianca despre cee mulți spun că e posesoarea corpului perfect. / Foto: Profimedia

Când e în Brazilia, Izabel Goulart nu iese din costumul de baie! Supermodelul, surprins în ipostaze jucăușe în timp ce poza pe plajă

Izabel Goulart, brazilianca despre care mulți spun că e posesoarea corpului perfect, a făcut un adevărat spectacol pe plaja din Rio de Janeiro. Șatena a fost protagonista unor ședințe foto derulate pe parcursul mai multor zile, toate în costum de baie.

Izabel Goulart

Izabel și-a etalat trupul în toată splendoarea, în ipostaze care mai de care mai jucăușe și mai incitante. În albastru sau negru, în costume de baie întregi sau din două piese, modelul de 37 de ani și-a arătat încă o dată trăsăturile fizice cu care a înzestrat-o Mama Natură și pe care muncește din greu să le întrețină. Mai mult, s-a ajutat de păr pentru a oferi și mai multă senzualitate pozelor.

Citește și: Brazilianca Izabel Goulart și iubitul fotbalist, acrobații în costum de baie pe plajă. Cei doi par Miss și Mister Fitness

Izabel Goulart
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

La înălțimea ei de aproape 1,80m, Izabel și-a arătat picioarele lungi și tonifiate, fără pic de urmă de celulită, abdomenul lucrat și bronzul superb. La 37 de ani, brazilianca din Sao Paulo arată de ce este una dintre cele mai cunoscute supermodele ale lumii.

Izabel Goulart este recunoscută pentru formele perfecte

Izabel Goulart

Citește și: Izabel Goulart, brazilianca cu corp perfect, filmată la călărie: “Cu ce ești îmbrăcată? Ce îi faci săracului cal?”

Izabel Goulart are un corp perfect, pentru care petrece multe ore în sala de sport. Conștientă de atuurile sale, fostul îngeraş Victoria' s Secret se expune în cele mai senzuale ipostaze pe rețelele sociale, unde este admirată de oameni din întreaga lume. La fel o face și la ședințele foto, dovadă fiind și imaginile de mai jos. 

În 2019, Goulart dezvăluia pentru Elle Australia că se menține în formă antrenându-se asemenea unui "atlet" cu un antrenor personal care include pilates, kickboxing, alergat și ridicări de greutăți în timpul sesiunilor din sala de forță.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri