Izabel Goulart
Divertisment

Brazilianca Izabel Goulart, una dintre cele mai frumoase femei din lume / Foto: Profimedia

Brazilianca Izabel Goulart și iubitul fotbalist, acrobații în costum de baie pe plajă. Cei doi par Miss și Mister Fitness

Modelul Izabel Goulart și logodnicul ei, fotbalistul german Kevin Trapp, au oferit imaginile zilei pe o plajă din St. Barts. Brazilianca de 37 de ani a îmbrăcat un costum de baie roșu, care i-a evidențiat corpul perfect în toată splendoarea, în timp ce iubitul ei a purtat un șort alb și și-a lăsat și el pătrățelele la vedere.

Cu căciuli de Moș Crăciun pe cap, cei doi au pus la cale o ședință foto specială. Dacă de Crăciun, cele mai multe familii se adună în fața șemineului sau a bradului împodobit, Izabel și Kevin au decis să fie cu totul deosebiți.

Citește și: Izabel Goulart, brazilianca cu corp perfect, filmată la călărie: “Cu ce ești îmbrăcată? Ce îi faci săracului cal?”

Izabel Goulart

La înălțimea ei de aproape 1,80m, Izabel și-a arătat picioarele lungi și tonifiate, fără pic de urmă de celulită, abdomenul lucrat și bronzul superb. La 37 de ani, brazilianca din Sao Paulo arată de ce este una dintre cele mai cunoscute supermodele ale lumii. Aceasta a pus în practică mișcări de yoga complicate chiar pe plajă, ajutată de iubitul ei, pentru cele mai interesante instantanee de Crăciun.

Citește și: Izabel Goulart, în centrul atenției la Cannes. Brazilianca cu corp perfect a făcut furori într-o ținută nonconformistă

Izabel Goulart

Cuplul a avut cu el un fotograf care să le surprinsă toate mișcările, însă și paparazzii au fost pe fază și au pozat continuu încercările celor doi cu corpuri demne de competițiile de Miss și Mister Fitness. Stând în mâini pe umerii iubitului ei, cu picioarele în aer și cu capul în jos, Izabel i-a dat un sărut prelung portarului cu care are planuri de căsătorie, iar rezultatul care i-a plăcut cel mai mult a ajuns și pe pagina ei de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Izabel Goulart este recunoscută pentru formele perfecte

Izabel Goulart are un corp perfect, pentru care petrece multe ore în sala de sport. Conștientă de atuurile sale, fostul îngeraş Victoria' s Secret se expune în cele mai senzuale ipostaze pe rețelele sociale, unde este admirată de oameni din întreaga lume.

Ba mai mult, în 2019, Goulart dezvăluia pentru Elle Australia că se menține în formă antrenându-se asemenea unui "atlet" cu un atrenor personal care include pilates, kickboxing, alergat și ridicări de greutăți în timpul sesiunilor din sala de forță.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri