Candice Swanepoel și Andres Velenscoso
Divertisment

Candice Swanepoel și fostul iubit al lui Kylie Minogue, cel mai nou cuplu din showbiz / Profimedia Images

Candice Swanepoel și fostul iubit al lui Kylie Minogue, cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi au fost surprinși împreună în Paris

Candice Swanepoel, supermodelul cunoscut pentru aparițiile în prezentările de modă semnate de Victoria's Secret, pare mai fericită ca niciodată în brațele lui Andres Velenscoso, care este nimeni altul decât fostul iubit al lui Kylie Minoguue.

Modelul african, în vârstă de 33 de ani, are o relație cu Andres Velenscoso, un model spaniol, în vârstă de 43 de ani, iar cei doi și-au confirmat relația zilele trecute, când au fost surprinși la o plimbare prin Paris, Franța.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Supermodelul Candice Swanepoel, Instagram vs. realitate. Cum arată în costum de baie în pozele alese de ea și în cele de paparazzi

Deși cei doi nu au oferit niciun semn că ar avea o relație pe rețelele sociale, Candice Swanepoel și Andres Velencoso nu-și ascund relația, dovadă fiind imaginile surprinse în Paris.

În fotografiile surprinse de papparazi, cei doi au fost surprinși în timp ce se plimbau prin Paris. Îmbrăcați lejer, cei doi s-au plimbat ore în șir pe străzile orașului iubirii, timp în care n-au ezitat să se țină de mână și să-și zâmbească larg, semn că se simt foarte bine împreună.

Andres Velenscoso și  Kylie Minogue au fost împreună cinci ani

Andres Velenscoso și Kylie Minogue au avut o relație de cinci ani de zile, însă s-au despărțit în 2013, decizia fiind luată cântăreață, care avea un program încărcat.

Andres Velencoso

Vestea despărțirii a venit, însă, la un an de zile după ce Kylie Minogue spunea despre Andres că ”El este Alesul.”, sugerând astfel o posibilă căsătorie.

Citește și: Kylie Minogue, divă și la 53 de ani! Solista și-a sărbătorit ziua de naștere cu o poză rară din adolescență

Kylie a mai avut relaţii cu Jason Donovan, Lenny Kravitz, regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul Olivier Martinez, de care s-a despărţit în 2007.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri