Candice Swanepoel
Divertisment

Candice Swanepoel, un supermodel de succes / Foto: Profimedia

Supermodelul Candice Swanepoel, Instagram vs. realitate. Cum arată în costum de baie în pozele alese de ea și în cele de paparazzi

Candice Swanepoel, supermodelul sud-african descoperit absolut întâmplător la 15 ani, într-un târg din Durban, a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea modei. Frumoasă, înaltă și subțire, cu un chip angelic și niște picioare "kilometrice", Candice este o prezență de neratat pe oriunde își face apariția.

Indiferent că este pe podiumul de prezentare, pe un covorul roșu al unui eveniment important, pe stradă sau la plajă, Candice Swanepoel atrage atenția. Cu greu se poate ascunde de paparazzi, așa că de multe ori nici nu se mai ferește de ei. Așa s-a întâmplat și când a fost surprinsă la plajă, în costum de baie, în însoritul Miami.

Citește și: Candice Swanepoel, imaginea perfecțiunii la 32 de ani. Fostul îngeraș Victoria’s Secret și-a surprins fanii cu un pictorial inedit

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel, impecabilă în costum de baie

Recent, Candice Swanepoel și-a cucerit fanii de pe Instagram cu imaginile de la cea mai nouă ședință foto. Supermodelul își promovează propria linie de costume de baie, Tropic Of C: „Sail away with me”, create din materiale prietenoase cu mediul înconjurător.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Modelul în vârstă de 33 de ani a pozat pe o barcă cu pânze, în timp ce-și etala silueta de invidiat și abdomenul tonifiat, într-un bikini alb-negru. Imaginile pe care le-a pus pe Instagram au adunat degrabă comentarii pozitive și like-uri.

Citește și: Candice Swanepoel, o apariție de neratat pe străzile din New York. Și-a etalat picioarele interminabile în cei mai scurți pantaloni

Cum arată oare vedeta când nu alege chiar ea pozele care apar în spațiul public? Iată că fotoreporterii au clarificat și această "dilemă", iar verdictul este unul simplu: Candice Swanepoel  este impecabilă.

Candice Swanepoel

Zilele trecute, blonda a fost surprinsă în Miami, alături de o altă colegă de breaslă, Martha Graeff. Cele două au furat toate privirile celor care au avut norocul să fie în același timp cu ele în locul preferat al celor din Florida, plaja. Nederanjată de blițurile curioase ale paparazzilor, Candice s-a bălăcit în valuri, a stat la bronzat și de vorbă cu prietena ei, fără a se stresa că ar putea ieși rău în vreo poză. Nici nu are cum. Picioarele fără pic de celulită, trupul zvelt și abdomenul tonifiat au arătat încă o dată de ce Candice a făcut legea pe podiumurile de prezenatre ale celor de la Victoria's Secret încă din 2007.

Foto: Profimedia

 
 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri