Kylie Minogue
Divertisment

Kylie Minogue a împlinit 53 de ani. / Foto: Profimedia

Kylie Minogue, divă și la 53 de ani! Solista și-a sărbătorit ziua de naștere cu o poză rară din adolescență

Kylie Minogue pare că a descoperit izvorul tinereții veșnice. Solista a împlinit 53 de ani în 28 mai, dar este într-o formă fizică de invidiat.

Zâmbetul luminos nu i-a dispărut indiferent de încercările grele prin care a trecut. Și a avut ceva de tras cu toate eșecurile amoroase și, mai ales, cu lupta contra cancerului la sân. Astăzi, australianca de 1,52 m înălțime poate răsufla ușurată și se poate bucura de tot ce-i oferă viața.

Pentru a sărbători împlinirea a 53 de ani, Kylie Minogue a împărtășit cu fanii ei o imagine alb-negru de pe vremea în care era doar o adolescentă. Îmbrăcată într-un pulover de lână, pe care ea însăși l-a croșetat, după cum a mărturisit în descrierea pozei, solista a mai adăugat, amuzată: "Gata cu îmbufnarea".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kylie Minogue, apariție uimitoare într-o rochie cu animal print, la 52 de ani. Fanii, uimiți: ”Tu nu îmbătrânești!”

Vedeta pop a vândut peste 70 de milioane de discuri în întreaga lume și este considerată cel mai bine vândută artistă australiană din toate timpurile. S-a reinventat mereu în modă și muzică, iar mulți ani a fost numită „prințesa muzicii pop”. A câștigat un premiu Grammy și trei trofee Brit. De asemenea, a fost decorată cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofițer pentru contribuțiile deosebite din industria muzicii.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?