American Icon Awards - Arrivals
Divertisment

Photo by Allen Berezovsky/Getty Images

Cântăreața Katharine McPhee e însărcinată pentru prima oară. Soțul ei are 71 de ani, fiind cu 35 de ani mai în vârstă decât ea

Diferența de vârstă este doar un număr atunci când vine vorba de iubire, iar acest lucru îl dovedesc Katharine McPhee și David Foster, care vor avea un copil la doar un an de la nuntă și în ciuda faptului că bărbatul are 71 de ani.

Cântăreața Katharine McPhee, în vârstă de 36 de ani, a recunoscut, în sfârșit, că va avea un copil cu David Foster, care este mai mare decât ea cu 31 de ani.

Citește și: Goldie Hawn, secretul unei relații fericite după o iubire de 37 de ani: ”Trebuie să știi dacă vrei să fii acolo!”

Despre sarcina ei s-a vorbit mult timp în ultima perioadă, însă cântăreața abia acum a recunoscut. Ea a făcut publică o fotografie în care și-a etalat burtica de gravidă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îmbrăcată într-un palton albastru, pe care-l purta neglijent, lăsându-și un umăr descoperit, Katharine și-a etalat mândră burtica deja proeminentă.

Citește și: Puțini știu că are o iubită atât de frumoasă. Cum arată și cine e femeia care l-a cucerit pe Boris Becker

Copilul celor doi va fi primul pentru cântăreața de 36 de ani, însă pentru David, al șaselea. Acesta mai are cinci fiice și a fost căsătorit de alte cinci ori.

Cei doi s-au căsătorit în 2019, în Londra, după doi ani de relație.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri